Kontakt Citatplakat  (+45) 60 70 70 81✔️FRI FRAGT OVER 399,-   ✔️30 DAGES BYTTESERVICE   ✔️1-3 DAGES LEVERING

Snehaderen

199 kr349 kr

Se alle:  Citat plakater

Ryd
PÅ LAGER - levering 1-3 hverdage
1-3 dages levering
30 dages bytteservice
Fri fragt ved køb over 399,-
Product price:
Additional options total:
Order total:
Varenummer (SKU): CG11800 Varekategorier: , , Tag:

Snehaderen

Plakat: Snehaderen
Inspiration: Youtubeklip

Citatplakat.dk er stedet med de sjoveste danske citater på plakater!

Plakaten Snehaderen er inspireret af YouTube-klippet med den berusede mand, der kæmper sig frem i Københavns snefyldte gader med sin cykel, mens han råber så mange skældsord, at hvis klippet blev censureret, ville man tro, man havde fået tinnitus. Han er mildest talt ikke tilfreds med situationen. Nogle af de bedste udtryk der bliver råbt i klippet er eksempelvis “Looort! Saaatan! Røv! Pik! Ved den lede! Forbandede lorterøv!”, og meget, meget mere. Situationen er intet mindre end episk, og klippet er helt klart anbefalelsesværdigt, hvis du da ikke allerede har set det.

Originale plakater fra Citatplakat er designet så humor og design går hånd i hånd, hvilket gør dem idéelle til at skabe liv i indretningen. Der er noget for enhver smag, lige fra filmcitater til politiske citater, og plakater passer ind i alle hjem med deres simple grafiske design, hvilket også gør dem til en oplagt gaveidé.

Denne plakat ligger under kategorien ‘GRAFISK’, som kun indeholder sjove og flotte plakater med illustrationer der let leder tankerne hen på den sjove situation med det tilhørende citat. Hvis du vil sørge for at dine gæster får et godt grin, eller du selv vil have løftet humøret en smule i hverdagen, er ‘GRAFISK’-serien lige noget for dig!

Updating…
  • Ingen varer i kurven.
Plakater med sjove olsen banden citater

10% på din første ordre!

5 stjerner på Trustpilot

Fri fragt på køb over 399,-

30 dages bytteservice

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på din første ordre hos Citatplakat.dk!

-P.S der er ingen grund til at smutte endnu! Vidste du, at der her på shoppen under hvert produkt ligger et sjovt klip med citatet fra plakaten