Kontakt Citatplakat  (+45) 60 70 70 81✔️ Fri fragt fra 399,-   ✔️ Bytteservice 30 dage   ✔️Levering: 1-3 hverdage

Retur

Vi har følgende muligheder for retur og ombytning. Hvis du ikke finder en mulighed som passer til dit behov, så tag endelig kontakt til os på telefon eller mail.

Ved brug af returret fratrækkes 39 DKK fra den originale ordre

Pakken beskadiget under fragten?

Hvis din pakke er beskadiget så tøv ikke med at skrive eller ringe (60 70 70 81) til os, så gør vi alt hvad vi kan for at du får et ordenligt og ikke-beskadiget produkt.

Ønsker du at returnere?

Hvis du vil returnere og have pengene tilbage, så kan du benytte vores returformular.

Oftestillede spørgsmål

Du kan returnere din vare i op til 30 dage efter modtagelsen. Varen skal være i samme stand, som da du modtog den dvs. uden mærker og knæk i plakaten.

Design selv produkterne er personliggjorte, unikke produkter, som kun bliver produceret til netop din bestilling. Derfor kan vi ikke tage produktet tilbage på samme måde, som med vores andre produkter. Den almindelige returret gælder derfor ikke for design selv produkterne. Lever design-selv produktet ikke op til din for ventning med hensyn til kvalitet, så skriv eller ring til os, så prøve vi at finde en løsning til dig.

Når vi har modtaget din vare og godkendt returneringen, overfører vi købsbeløbet tilbage til den konto, varen er købt med. Det er desværre ikke muligt at få overført returbeløbet til en anden konto.

Har du lagt din ordre mellem 1. november og 24. december, kan du bytte eller returnere din vare indtil 1. februar året efter. Ønsker du at gøre brug af returretten, skal vi have modtaget din vare senest 1. februar.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.
Plakater med sjove olsen banden citater

10% på din første ordre!

5 stjerner på Trustpilot

Fri fragt på køb over 399,-

30 dages bytteservice

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på din første ordre hos Citatplakat.dk!

-P.S der er ingen grund til at smutte endnu! Vidste du, at der her på shoppen under hvert produkt ligger et sjovt klip med citatet fra plakaten