Kontakt Citatplakat  (+45) 60 70 70 81✔️FRI FRAGT OVER 399,-   ✔️30 dages bytteservice   ✔️1-3 DAGES LEVERING

Messing plakatramme

199 kr - 649 kr 159 kr - 519 kr

Karantæne kampagne – -20% og Gratis hjemmelevering 🤩


*Gratis hjemmelevering gælder fra 399,-

Glasramme med messingfarvet aluprofil

 

Andre rammer:

Skifteramme i sort
Skifteramme i hvid
Skifteramme i egetræ

Leveringstiden på rammer, kan være længere end den regulære leveringstid

Grundet fragt-, emballering- og håndteringsomkostninger på rammer med rigtigt glas, er prisen på dette produkt højere online, end det er i den fysiske butik. Kontakt os for prisen på dette produkt i butikken, eller besøg os på vores adresse i Næstved.

Ryd
PÅ LAGER - levering 1-3 hverdage
30 dages bytteservice
Hurtig levering 1-3 dage
Fri fragt fra 399,-
Køb nu betal senere (ViaBill)

NB. prisen er uden ramme - Tilkøb ramme
Product price
Additional options total:
Order total:
Varenummer (SKU): RA10003 Kategori: Tag:

Ramme i messingfarvet / guldfarvet alu

Fås i følgende størrelser:

70×100 ramme
50×70 ramme
A3 ramme
A4 ramme

 

Vores kvalitetsrammer i aluminium, er udført i et enkelt og stilrent design. Den smalle profil giver et moderne look, og sørger for at ingen af elementerne på din plakat bliver skjult i kanter eller hjørner. Alle vores rammer er med rigtigt glas, hvilket giver en stabil og plan flade, der er ridsefast og resistent overfor buler.

Vores messingrammer kan både tilføre et touch af vintage og modernitet i hjemmet, alt afhængigt af indretningen i rummet den hænges op i. Messingrammen passer især godt til plakater der ikke indeholder så mange farver, og kan virkelig give tilføre noget til en plakat med hvid baggrund. Vi hos Citatplakat.dk har med vilje valgt en ramme med en smal profil, da vi mener at rammer med bred profil, ofte kan komme til at se klodsede ud, og optage noget af det fokus som egentlig skulle tildeles den plakat eller det billede, som dette fokus ellers var tiltænkt.

Alternativ skifteramme

Er du ikke ude efter en plakatramme i guld eller messing, tilbyder vi også mange andre farver. Denne ramme fås også i en mat sort variant, samt en mat hvid variant. Alle med rigtigt glas og udført i aluminium. Derudover har vi også en egetræsramme, udført i rigtigt egetræ, og også med rigtigt glas. Prisen er kun afhængig af størrelsen, og altså den samme, uanset hvilken farve du vælger.

Magnetramme

Er man ikke til den traditionelle rammeløsning, har vi hos Citatplakat.dk også alternativer. Vores magnetramme er også en stilren løsning, som passer ind i det moderne hjem og giver en flot effekt. Her bliver plakaten også fremhævet på en rustik måde, der især kommer til sin ret med det matte papir, som vi hos Citatplakat.dk, printer på.

Vægt N/A
Updating…
  • Ingen varer i kurven.
Plakater med sjove olsen banden citater

10% på din første ordre!

5 stjerner på Trustpilot

Fri fragt på køb over 399,-

30 dages bytteservice

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på din første ordre hos Citatplakat.dk!

-P.S der er ingen grund til at smutte endnu! Vidste du, at der her på shoppen under hvert produkt ligger et sjovt klip med citatet fra plakaten