Hvid plakatramme

249DKK649DKK

Glasramme med hvid aluprofil

 

Andre rammer:

Skifteramme i sort
Skifteramme i messing
Skifteramme i egetræ

Leveringstiden på rammer, kan være længere end den regulære leveringstid

Grundet fragt-, emballering- og håndteringsomkostninger på rammer med rigtigt glas, er prisen på dette produkt højere online, end det er i den fysiske butik. Kontakt os for prisen på dette produkt i butikken, eller besøg os på vores adresse i Næstved.

Ryd

Ramme i mathvid alu

Fås i følgende størrelser:

70×100 ramme
50×70 ramme
A3 ramme

 

Vores kvalitetsrammer i aluminium, er udført i et enkelt og stilrent design. Den smalle profil giver et moderne look, og sørger for at ingen af elementerne på din plakat bliver skjult i kanter eller hjørner. Alle vores rammer er med rigtigt glas, hvilket giver en stabil og plan flade, der er ridsefast og resistent overfor buler.

Er man ude efter et enkelt og minimalistisk design, som ikke er for markant i indretningen, tilfører den hvide skifteramme en elegant indramning til din plakat. Vi hos Citatplakat.dk har med vilje valgt en ramme med en smal profil, da vi mener at rammer med bred profil, ofte kan komme til at se klodsede ud, og optage noget af det fokus som egentlig skulle tildeles den plakat eller det billede, som dette fokus ellers var tiltænkt.

Alternativ skifteramme

Er du ikke ude efter en hvid plakatramme, tilbyder vi også mange andre farver. Denne ramme fås også i en mat sort variant, samt en messingbeklædt variant. Alle med rigtigt glas og udført i aluminium. Derudover har vi også en egetræsramme, udført i rigtigt egetræ, og også med rigtigt glas. Prisen er kun afhængig af størrelsen, og altså den samme, uanset hvilken farve du vælger.

Magnetramme

Er man ikke til den traditionelle rammeløsning, har vi hos Citatplakat.dk også alternativer. Vores magnetramme er også en stilren løsning, som passer ind i det moderne hjem og giver en flot effekt. Her bliver plakaten også fremhævet på en rustik måde, der især kommer til sin ret med det matte papir, som vi hos Citatplakat.dk, printer på.

Vægt 2 kg
Varenummer: RA10002 Kategori:
Updating…
  • Ingen produkter i kurven.