Kontakt Citatplakat  (+45) 60 70 70 81✔️ Fri fragt fra 399,-   ✔️ Bytteservice 30 dage   ✔️Levering: 1-3 hverdage

Træramme

199 kr649 kr

Træramme med egetræslook

Andre rammer:

Skifteramme i sort
Skifteramme i hvid

Leveringstiden på rammer, kan være længere end den regulære leveringstid. Påregn 1-2 dages ekstra levering.

Ryd
  
PÅ LAGER - levering 1-3 hverdage
Fri fragt fra 399,-
Køb nu betal senere (ViaBill)

Varenummer (SKU): RA10004 Kategori:

Ramme i egetræslook

Fås i følgende størrelser:

70×100 ramme
50×70 ramme
A3 ramme
A4 ramme

Vores træramme, er udført i et enkelt og stilrent design. Den smalle profil giver et moderne look, og sørger for at ingen af elementerne på din plakat bliver skjult i kanter eller hjørner. Rammen er med højkvalitets plexiglas, som giver en stabil og plan flade, der er ridsefast og resistent overfor buler.

Er man i tvivl omkring hvilken ramme man skal vælge, går man aldrig galt i byen med en moderne stilren træramme. En træramme er et tidsløst valg, som passer til enhver bolig. Vi hos Citatplakat.dk har med vilje valgt en ramme med en smal profil, da vi mener at rammer med bred profil, ofte kan komme til at se klodsede ud, og optage noget af det fokus som egentlig skulle tildeles den plakat eller det billede, som dette fokus ellers var tiltænkt.

For at kunne tilbyde en ramme i egetræslook til samme pris som vores andre rammer, er rammens profil bygget på en kerne af fyrretræ, som er beklædt med en liste, så rammen har et elegant egetræs-look. Af miljømæssige årsager, kan kernen dog også en sjælden gang imellem, være lavet af HDF (High Density Fiberboard), hvilket bestemt ikke forværrer rammens kvalitet!

Alternativ skifteramme

Er du ikke ude efter en plakatramme i træ-look, tilbyder vi også mange andre farver og varianter. Vores populære rammer fås i en mat sort variant, samt en mat hvid variant. Alle med ridsefast plexiglas og udført i en tynd træprofil, der tilfører et minimalistisk look til plakaten. Prisen er kun afhængig af størrelsen, og altså den samme, uanset hvilken farve du vælger.

Magnetramme

Er man ikke til den traditionelle rammeløsning, har vi hos Citatplakat.dk også alternativer. Vores magnetramme i egetræ, er også en stilren løsning, som passer ind i det moderne hjem og giver en flot effekt. Her bliver plakaten også fremhævet på en rustik måde, der især kommer til sin ret med det matte papir, som vi hos Citatplakat.dk, printer på.

Vægt N/A
Updating…
  • Ingen varer i kurven.
Plakater med sjove olsen banden citater

10% på din første ordre!

5 stjerner på Trustpilot

Fri fragt på køb over 399,-

30 dages bytteservice

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på din første ordre hos Citatplakat.dk!

-P.S der er ingen grund til at smutte endnu! Vidste du, at der her på shoppen under hvert produkt ligger et sjovt klip med citatet fra plakaten 

Sådan laver du din egen Definitions plakat
Sjov og sød plakat med definition af hvad en morfar er

1) Start med at indtaste det ord du vil definere

2) Det næste felt er ordets lydskrift – altså hvordan det udtales. Find hjælp til lydskrift her.

3) I tredje felt skriver du den sjove betydning af dit emne.
Eksempel: “1. Kage er en spise, der oftest serveres som dessert, men som også fungerer ganske fortrinligt som både forret og hovedret.”

4) Slutteligt, giver det en god effekt, hvis det er muligt at finde ét eller flere sjove synonymer til ordet. For eksempel “kage = spiselig lykke”, eller “Sofie = den perfekte veninde”