Egetræ plakatramme

249DKK649DKK

Glasramme med egetræsprofil

 

Andre rammer:

Skifteramme i sort
Skifteramme i hvid
Skifteramme i messing

Leveringstiden på rammer, kan være længere end den regulære leveringstid

Grundet fragt-, emballering- og håndteringsomkostninger på rammer med rigtigt glas, er prisen på dette produkt højere online, end det er i den fysiske butik. Kontakt os for prisen på dette produkt i butikken, eller besøg os på vores adresse i Næstved.

Ryd

Ramme i egetræ

Fås i følgende størrelser:

70×100 ramme
50×70 ramme
A3 ramme

 

Vores kvalitetsrammer i aluminium, er udført i et enkelt og stilrent design. Den solide egetræsprofil en gennemgående, og giver et nordisk og moderne look. Den tynde kant som glasset hviler af på, sørger for at ingen af elementerne på din plakat bliver skjult i kanter eller hjørner. Alle vores rammer er med rigtigt glas, hvilket giver en stabil og plan flade, der er ridsefast og resistent overfor buler.

Den solide egetræsramme giver en moderne fornemmelse, og passer ind i stort set alle hjem. Trærammen passer især godt til plakater der ikke indeholder så mange farver, og kan virkelig give tilføre noget til en plakat med hvid baggrund. Vi hos Citatplakat.dk har med vilje valgt en ramme med en forholdsvis smal profil, da vi mener at rammer med en for bred profil, ofte kan komme til at se klodsede ud, og optage noget af det fokus som egentlig skulle tildeles den plakat eller det billede, som dette fokus ellers var tiltænkt.

Alternativ skifteramme

Er du ikke ude efter en plakatramme i træ, tilbyder vi også mange andre farver og varianter. Vores populære aluminiumsramme fås i en mat sort variant, en guldfarvet / messingfarvet variant, samt en mat hvid variant. Alle med rigtigt glas og udført i en tynd aluminiumsprofil, der tilfører et minimalistisk look til plakaten. Prisen er kun afhængig af størrelsen, og altså den samme, uanset hvilken farve du vælger.

Magnetramme

Er man ikke til den traditionelle rammeløsning, har vi hos Citatplakat.dk også alternativer. Vores magnetramme er også en stilren løsning, som passer ind i det moderne hjem og giver en flot effekt. Her bliver plakaten også fremhævet på en rustik måde, der især kommer til sin ret med det matte papir, som vi hos Citatplakat.dk, printer på.

Vægt 2 kg
Varenummer: RA10004 Kategori:
Updating…
  • Ingen produkter i kurven.

HEY!

Husk at vi giver 15%
til nye kunder, der tilmelder sig vores nyhedsbrev.

'CP2018'

*Fri Fragt på alle ordrer over 399,-