(+45) 60 70 70 81 ✔️ Fri fragt over 399,- ✔️ Bytteservice: 30 dage ✔️ Levering: 3-5 hverdage service@citatplakat.dk
Køb et gavekort til fysisk levering eller print selv her! Se vores gavekort her Luk ✕

Hvem elsker ikke far jokes? Det gør vi!

Her hos Citatplakat æææælsker vi far jokes, far vittigheder, dad jokes eller far vitser. Kært barn, mange navne. Citatplakat.dk blev faktisk netop bygget med humor og tekster i fokus. Især far humor ligger os nært og vi mener ikke at far jokes kan blive for platte. Vi er meget omfavnede, når det gælder dårlige far jokes – det må vi ærligt erkende. Der er dog noget skønt ved at slippe ægte grin løs uden at tænke på hvad andre må synes. Derfor har vi taget de sjove Hipd plakater med ordspil og jokes ind i sortiment,

Sjove billeder af dyr

Mange af vores plakater med far jokes er egentligt sjove billeder af dyr. Konceptet af HIPD er en far joke som ofte har et sjovt dyr som centrum i billedet.

En lille far jokes top 3

Bare for sjov, så har vi lavet en liste med flere far jokes:

  1. I morges skreg min datter: “FaAAar, hører du overhovedet efter?!!” Jeg synes det er en mærkelig måde, at starte en samtale på.
  2. Hvordan får man en fisk til at grine? Man putter den i kildevand.
  3. Hvorfor kan fisk ikke lide tehcno? Fordi de er mere til havs
plakater med sjove og platte far jokes med grafik illustration til væggen
Updating…
  • Ingen varer i kurven.
Kontakt os
Vi glæder os til at hjælpe dig!
Vores kundeservice vil gøre alt for at du bliver glad for dit køb – tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål, kommentarer eller ris/ros. Vi hører gerne fra dig.
Åbningstider for kundeservice
mandag: kl 10-13
tirsdag: kl 10-13
onsdag: kl 10-13
torsdag: kl 10-13
fredag: kl 10-13
lørdag: lukket
søndag: lukket
helligdage: lukket
Sådan laver du din egen Dialægt plakat

1)  Dialægt plakaterne er kendt for at være meget interne. Med det mener vi at plakaterne er lavet af de mennesker, som ved noget om den person eller det fag, som plakaten skal handle om. Jo mere internt du kan skrive, jo sjovere bliver plakaten ofte. 

2)  Brug linjeskift til at få tekstopstillingen til at se pæn ud. Korte linjer giver en større skrift, som er nemmere at læse på afstand. 

3)  Undgå at skrive for meget tekst, så de to tekster flyder sammen, da det ikke ser så pænt. Prøv eventuelt at omformulere citatet eller brug forkortelser. 

Held og Lykke

KH Dialægt og Citatplakat

Sådan laver du din egen Definitions plakat
Sjov og sød plakat med definition af hvad en morfar er

1) Start med at indtaste det ord du vil definere

2) Det næste felt er ordets lydskrift – altså hvordan det udtales. Find hjælp til lydskrift her.

3) I tredje felt skriver du den sjove betydning af dit emne.
Eksempel: “1. Kage er en spise, der oftest serveres som dessert, men som også fungerer ganske fortrinligt som både forret og hovedret.”

4) Slutteligt, giver det en god effekt, hvis det er muligt at finde ét eller flere sjove synonymer til ordet. For eksempel “kage = spiselig lykke”, eller “Sofie = den perfekte veninde”