(+45) 60 70 70 81 ✔️ Fri fragt over 399,- ✔️ Bytteservice: 30 dage ✔️ Levering: 3-5 hverdage service@citatplakat.dk

Sjove plakater med tekst

Citatplakat.dk er hjemstedet for sjove plakater med tekst. Tilbage i 2015 startede vi netop med plakater med sjove citater fra film og tv. Vi er med andre ord absolut på hjemmebane indenfor sjove plakater med citater.

Kan du finde en sjov plakat, som vi ikke har, så tøv ikke med at kontakte kundeservice, så må vi oppe os og få den lavet.

Blandt vores mest successfulde sjove plakater findes Dialægt, Definition og Hipd plakaterne (sjove plakater med dyr). I sær Dialægt plakaterne er der mange, som finder hyldende sjove, hvilket skyldes at læserne selv har været med til at lave plakaterne igennem en crowdsourcing process.

Sjove plakater til badeværelset/stuen/køkkenet,

Sjove plakater er en oplagt mulighed for at indrette omgivelserne med og derved give dit hjem mere humor. Sjove toilet plakater til badeværelse er en perfekt måde at overraske gæster eller løfte humøret, hvis man ikke lige har dagen.

Stuen og køkkenet er også et perfekt sted at hænge sjove plakater og hvis de kombineres med smukke kunstplakater kan man virkelig lave unik og modig indretning.

sjove plakater til væggen
Updating…
  • Ingen varer i kurven.
Kontakt os
Vi glæder os til at hjælpe dig!
Vores kundeservice vil gøre alt for at du bliver glad for dit køb – tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål, kommentarer eller ris/ros. Vi hører gerne fra dig.
Åbningstider for kundeservice
mandag: kl 10-13
tirsdag: kl 10-13
onsdag: kl 10-13
torsdag: kl 10-13
fredag: kl 10-13
lørdag: lukket
søndag: lukket
helligdage: lukket
Sådan laver du din egen Dialægt plakat

1)  Dialægt plakaterne er kendt for at være meget interne. Med det mener vi at plakaterne er lavet af de mennesker, som ved noget om den person eller det fag, som plakaten skal handle om. Jo mere internt du kan skrive, jo sjovere bliver plakaten ofte. 

2)  Brug linjeskift til at få tekstopstillingen til at se pæn ud. Korte linjer giver en større skrift, som er nemmere at læse på afstand. 

3)  Undgå at skrive for meget tekst, så de to tekster flyder sammen, da det ikke ser så pænt. Prøv eventuelt at omformulere citatet eller brug forkortelser. 

Held og Lykke

KH Dialægt og Citatplakat

Sådan laver du din egen Definitions plakat
Sjov og sød plakat med definition af hvad en morfar er

1) Start med at indtaste det ord du vil definere

2) Det næste felt er ordets lydskrift – altså hvordan det udtales. Find hjælp til lydskrift her.

3) I tredje felt skriver du den sjove betydning af dit emne.
Eksempel: “1. Kage er en spise, der oftest serveres som dessert, men som også fungerer ganske fortrinligt som både forret og hovedret.”

4) Slutteligt, giver det en god effekt, hvis det er muligt at finde ét eller flere sjove synonymer til ordet. For eksempel “kage = spiselig lykke”, eller “Sofie = den perfekte veninde”