(+45) 60 70 70 81 ✔️ Fri fragt over 399,- ✔️ Bytteservice: 30 dage ✔️ Levering: 3-5 hverdage service@citatplakat.dk
Køb et gavekort til fysisk levering eller print selv her! Se vores gavekort her Luk ✕

Lav selv plakat

Her har vi samlet vores bedste “design selv”-plakater, disse plakater kan alle personliggøres, med egne tekster, billeder og illustrationer, det er næsten kun fantasien der sætter grænser når du skal designe din egen plakat her hos Citatplakat.

Hvad er en personlig plakat?

En personlig plakat er i sin bredeste forstand blot en plakat der er lavet præcis, som du ønsker den. Vi har forsøgt at gøre det nemt for dig, at lave en plakat som er produceret professionelt og som du bliver glad for i mange år.

For at vi kan hjælpe dig i mål, så har vi lavet personlige plakater i flere underkategorier, som fx. fotocollage, tekstplakater og personlige mærkedage plakaterpersonlige mærkedage plakater. Der kommer hele tiden flere plakater og kategorier til – har du en god idé til en plakat, så skriv endelig til os på service@citatplakat.dk med emnefeltet: “plakatidé”.

Personliggjorte gaver

Vores design selv plakater er den perfekte Personliggjorte og unikke gave, det viser modtageren at du har lagt både tid og tanker i gaven hvilket altid er et sikkert hit!

Design din egen plakat

Fold dine kreative evner ud og vis hvem du er med din indretning. Vi er glade for at kunne tilbyde vores kunder selv at designe deres egne plakater. Det giver friheden til at lave præcis det udtryk og budskab man ønsker og det giver noget helt unikt til din indretning

Updating…
  • Ingen varer i kurven.
Kontakt os
Vi glæder os til at hjælpe dig!
Vores kundeservice vil gøre alt for at du bliver glad for dit køb – tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål, kommentarer eller ris/ros. Vi hører gerne fra dig.
Åbningstider for kundeservice
mandag: kl 10-13
tirsdag: kl 10-13
onsdag: kl 10-13
torsdag: kl 10-13
fredag: kl 10-13
lørdag: lukket
søndag: lukket
helligdage: lukket
Sådan laver du din egen Dialægt plakat

1)  Dialægt plakaterne er kendt for at være meget interne. Med det mener vi at plakaterne er lavet af de mennesker, som ved noget om den person eller det fag, som plakaten skal handle om. Jo mere internt du kan skrive, jo sjovere bliver plakaten ofte. 

2)  Brug linjeskift til at få tekstopstillingen til at se pæn ud. Korte linjer giver en større skrift, som er nemmere at læse på afstand. 

3)  Undgå at skrive for meget tekst, så de to tekster flyder sammen, da det ikke ser så pænt. Prøv eventuelt at omformulere citatet eller brug forkortelser. 

Held og Lykke

KH Dialægt og Citatplakat

Sådan laver du din egen Definitions plakat
Sjov og sød plakat med definition af hvad en morfar er

1) Start med at indtaste det ord du vil definere

2) Det næste felt er ordets lydskrift – altså hvordan det udtales. Find hjælp til lydskrift her.

3) I tredje felt skriver du den sjove betydning af dit emne.
Eksempel: “1. Kage er en spise, der oftest serveres som dessert, men som også fungerer ganske fortrinligt som både forret og hovedret.”

4) Slutteligt, giver det en god effekt, hvis det er muligt at finde ét eller flere sjove synonymer til ordet. For eksempel “kage = spiselig lykke”, eller “Sofie = den perfekte veninde”