(+45) 60 70 70 81 ✔️ Fri fragt over 399,- ✔️ Bytteservice: 30 dage ✔️ Levering: 3-5 hverdage service@citatplakat.dk
Summer Sale -20% på ALT i plakater og rammer BRUG KODEN: SOMMER Luk ✕

Design selv citat plakat

Har du en ven eller et familiemedlem, der er kommet med en gylden kommentar, som fortjener at blive foreviget på en plakat?

Design din helt egen personlige citatplakat, bare udfyld felterne herunder!

*Emojies og specialtegn kan ikke anvendes

Design selv citat plakat

Har du en ven eller et familiemedlem, der er kommet med en gylden kommentar, som fortjener at blive foreviget på en plakat?

Design din helt egen personlige citatplakat, bare udfyld felterne herunder!

*Emojies og specialtegn kan ikke anvendes

Her kan lave dit helt eget dialægt design. Sammensæt farverne og udfold dine kreative evner. Vi printer plakaten præcist, som du kan se den her på siden.
TIP: Brug en computer for yderligere præcision i favevælgerne.
Ryd
  
Specielt om personlige plakater

Personlige plakater kan ikke returneres eller byttes, da plakaten bliver printet præcist efter dine ønsker. Læs mere her. Hvis du har spørgsmål eller ris/ros, så kontakt kundeservice.
TIP: Dobbelttjek for stavefejl og om plakaten ser ud som du ønsker, inden du køber.

Design din egen Citatplakat

Nu kan du lave en Citatplakat med dit helt eget design!

Har du en ven eller et familiemedlem, der er kommet med en gylden kommentar, som fortjener at blive foreviget på en plakat, eller kan du bare ikke finde lige det filmcitat, du leder efter, i vores standardsortiment? Så kan du nu designe din helt egen Citatplakat, i samme stil som vores ‘SIMPEL’-plakater! Det er nemt og hurtigt, og det bliver ikke mere personligt!

Sådan designer du din helt personlige Citatplakat

Alt du skal gøre, for at komme i gang med at designe din helt egen Citatplakat, er at udfylde ‘citat’-feltet med det citat du ønsker der skal foreviges, ‘person’-feltet med udtalerens navn eller alias, og ‘bonusinfo’-felterne med de fakta du lige synes passer til citatet. Du styrer helt selv om det kun er én af bonusinfo-linjerne der skal udfyldes, eller om du vil bruge alle fire felter. Efterlad felterne tomme, hvis de ikke skal bruges.

Har du brug for hjælp til at udfylde plakaten?

Vi står klar til at hjælpe dig med din design selv Definitonsplakat. Skriv til os på service@citatplakat.dk.

Kan plakaten redigeres efter den er lagt i kurven?

Ja! Du kan redigere din plakat efter af den er blevet lagt i kurven. Det gøres ved at klikke på billedet af plakaten, så bliver du ledt tilbage til din plakat. Hvis du laver ændringer, så læg den i kurven igen og slet den gamle.

Kundeservice - Kontaktoplysninger

Kundeservice kan kontaktes på mail service@citatplakat.dk. Telefonen er åben fra kl. 19-21 mandag-torsdag og lørdag-søndag. Fredag og helligdage er kundeservice lukket.

Sørg for at læse din plakat igennem, når du har designet den

Personlige plakater er unikke og passer kun til den modtager, som skal have plakaten. Det betyder desværre også, at vi ikke tage plakaten tilbage og refundere pengene, da vi ikke har mulighed for at sælge plakaten igen. Vi anbefaler derfor, at du tager den tid, som det tager at læse plakaten grundigt igennem inden bestillingen gennemføres. Skulle du alligevel opdage en fejl, så tøv ikke med at tage fat i vores kundeservice, så gør de deres bedste for at løse udfordringen.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.
Størrelsesguide
Miljørigtig produktion

Undgå plakatspild!

I modsætning til mange virksomheder, så bliver alle plakater på Citatplakat.dk først produceret, når du har lagt en bestilling. Det betyder, at vi ikke har spilder klodens værdifulde resourcer på produkter, som aldrig kommer i brug.

Kontakt os
Vi glæder os til at hjælpe dig!
Vores kundeservice vil gøre alt for at du bliver glad for dit køb – tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål, kommentarer eller ris/ros. Vi hører gerne fra dig.
Åbningstider for kundeservice
mandag: kl 10-13
tirsdag: kl 10-13
onsdag: kl 10-13
torsdag: kl 10-13
fredag: kl 10-13
lørdag: lukket
søndag: lukket
helligdage: lukket
Sådan laver du din egen Dialægt plakat

1)  Dialægt plakaterne er kendt for at være meget interne. Med det mener vi at plakaterne er lavet af de mennesker, som ved noget om den person eller det fag, som plakaten skal handle om. Jo mere internt du kan skrive, jo sjovere bliver plakaten ofte. 

2)  Brug linjeskift til at få tekstopstillingen til at se pæn ud. Korte linjer giver en større skrift, som er nemmere at læse på afstand. 

3)  Undgå at skrive for meget tekst, så de to tekster flyder sammen, da det ikke ser så pænt. Prøv eventuelt at omformulere citatet eller brug forkortelser. 

Held og Lykke

KH Dialægt og Citatplakat

Sådan laver du din egen Definitions plakat
Sjov og sød plakat med definition af hvad en morfar er

1) Start med at indtaste det ord du vil definere

2) Det næste felt er ordets lydskrift – altså hvordan det udtales. Find hjælp til lydskrift her.

3) I tredje felt skriver du den sjove betydning af dit emne.
Eksempel: “1. Kage er en spise, der oftest serveres som dessert, men som også fungerer ganske fortrinligt som både forret og hovedret.”

4) Slutteligt, giver det en god effekt, hvis det er muligt at finde ét eller flere sjove synonymer til ordet. For eksempel “kage = spiselig lykke”, eller “Sofie = den perfekte veninde”