(+45) 60 70 70 81 ✔️ Fri fragt over 399,- ✔️ Bytteservice: 30 dage ✔️ Levering: 3-5 hverdage service@citatplakat.dk
Køb et gavekort til fysisk levering eller print selv her! Se vores gavekort her Luk ✕

Abstrakte plakater

Abstrakt kunst er en af de smukkeste måde en maler kan udtrykke sig på. I det abstrakte univers ophæves alle regler og kun kunstnerens fantasi sætter grænsen. Den eneste regel i abstrakt kunst er, at motivet ikke må være genkendeligt.

Abstrakte plakater eller plakater med abstrakt kunst er en grafisk gengivelse af det oprindelige værk på papir – det en overkommelig pris. De fleste unika malerier koster mange tusinde kroner og abstrakt kunst er derfor uden for mange almindelige menneskers rækkevide.

Abstrakt kunst på plakater er kunst for alle.

Billeder med abstrakt kunst som indretning

Abstrakt kunst er i høj grad følelser. Følelser, som kunstneren havde, da penslen blev strøget over lærredet og tanker over komposition og inspiration. De tanker og følelser skal du også have, når valget falder på abstrakt kunst, som indretning til dit hjem. Find plakater med abstrakt kunst, som vækker følelser for dig og sørg for at størrelsen af plakaten passer til rummet. En lille kunst plakat ser ikke harmonisk ud, hvis den hænger på en stor væg.

abstrakte kunst illustrationer plakater til væggen
Updating…
  • Ingen varer i kurven.
Kontakt os
Vi glæder os til at hjælpe dig!
Vores kundeservice vil gøre alt for at du bliver glad for dit køb – tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål, kommentarer eller ris/ros. Vi hører gerne fra dig.
Åbningstider for kundeservice
mandag: kl 10-13
tirsdag: kl 10-13
onsdag: kl 10-13
torsdag: kl 10-13
fredag: kl 10-13
lørdag: lukket
søndag: lukket
helligdage: lukket
Sådan laver du din egen Dialægt plakat

1)  Dialægt plakaterne er kendt for at være meget interne. Med det mener vi at plakaterne er lavet af de mennesker, som ved noget om den person eller det fag, som plakaten skal handle om. Jo mere internt du kan skrive, jo sjovere bliver plakaten ofte. 

2)  Brug linjeskift til at få tekstopstillingen til at se pæn ud. Korte linjer giver en større skrift, som er nemmere at læse på afstand. 

3)  Undgå at skrive for meget tekst, så de to tekster flyder sammen, da det ikke ser så pænt. Prøv eventuelt at omformulere citatet eller brug forkortelser. 

Held og Lykke

KH Dialægt og Citatplakat

Sådan laver du din egen Definitions plakat
Sjov og sød plakat med definition af hvad en morfar er

1) Start med at indtaste det ord du vil definere

2) Det næste felt er ordets lydskrift – altså hvordan det udtales. Find hjælp til lydskrift her.

3) I tredje felt skriver du den sjove betydning af dit emne.
Eksempel: “1. Kage er en spise, der oftest serveres som dessert, men som også fungerer ganske fortrinligt som både forret og hovedret.”

4) Slutteligt, giver det en god effekt, hvis det er muligt at finde ét eller flere sjove synonymer til ordet. For eksempel “kage = spiselig lykke”, eller “Sofie = den perfekte veninde”