(+45) 60 70 70 81 ✔️ Fri fragt over 399,- ✔️ Bytteservice: 30 dage ✔️ Levering: 3-5 hverdage service@citatplakat.dk
Køb et gavekort til fysisk levering eller print selv her! Se vores gavekort her Luk ✕

Plakater Kunst

Her finder du de flotteste kunstplakater! Vi har nemlig været på jagt i gemmerne hos en række dygtige kunstnere, og i samarbejde med vores egne designere har vi håndplukket og udviklet et bredt udvalg af smukke kunstplakater med stor diversitet til dig, lige fra moderne vandfarve malerier og one-line-drawings til abstrakte og provokerende fashion billeder.

 

Kunstplakater – En tidløs indretningsklassiker

Kunstplakater er en rigtig god måde at give liv til dine hvide vægge i hjemmet. De flotte og levende farver kan pifte ethvert rum op  og være med til at skabe en råd tråd i indretningen gennem hele hjemmet. Du kan f.eks. udvælge plakater fra en bestemt kunstner til at gå igen fra rum til rum, det kan også være plakatkunst fra samme stilart eller med samme farvepalette. Vores kunstplakater er desuden tidløse i deres design. Mange af de største og klassiske malerier og kunstværker i historien er nemlig at finde blandt vores serie af plakater med kunst. Det kunne eksempelvis være kunst af William Morris, Paul Klee, Hilma af Klint eller de kendte, danske Skagensmalere.

 

Sæt dit eget personlige præg med kunstplakater

Uanset hvilken stilart du foretrækker, så bruger vi både klassiske værker og også mere moderne kunst i vores mange designs. Du finder både rolige plakater med afdæmpede farver og motiver og også mere levende plakater med farverige designs og stemning. Du får virkelig mulighed for at gøre din indretning helt personlig ved hjælp af moderne kunstplakater.

 

De nyeste og mest trendige plakater med kunst

Vores kreative team er hele tiden på jagt efter nye og endnu uopdagede kunstnere, hvis værker går hen og bliver det næste trendige kunst. Teamet holder sig løbende opdaterede på de seneste tendenser og strømninger i boligindretningen, så vi hele tiden kan tilbyde dig det bedste og mest inspirerende udvalg af plakater med kunst til væggen.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.
Kontakt os
Vi glæder os til at hjælpe dig!
Vores kundeservice vil gøre alt for at du bliver glad for dit køb – tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål, kommentarer eller ris/ros. Vi hører gerne fra dig.
Åbningstider for kundeservice
mandag: kl 10-13
tirsdag: kl 10-13
onsdag: kl 10-13
torsdag: kl 10-13
fredag: kl 10-13
lørdag: lukket
søndag: lukket
helligdage: lukket
Sådan laver du din egen Dialægt plakat

1)  Dialægt plakaterne er kendt for at være meget interne. Med det mener vi at plakaterne er lavet af de mennesker, som ved noget om den person eller det fag, som plakaten skal handle om. Jo mere internt du kan skrive, jo sjovere bliver plakaten ofte. 

2)  Brug linjeskift til at få tekstopstillingen til at se pæn ud. Korte linjer giver en større skrift, som er nemmere at læse på afstand. 

3)  Undgå at skrive for meget tekst, så de to tekster flyder sammen, da det ikke ser så pænt. Prøv eventuelt at omformulere citatet eller brug forkortelser. 

Held og Lykke

KH Dialægt og Citatplakat

Sådan laver du din egen Definitions plakat
Sjov og sød plakat med definition af hvad en morfar er

1) Start med at indtaste det ord du vil definere

2) Det næste felt er ordets lydskrift – altså hvordan det udtales. Find hjælp til lydskrift her.

3) I tredje felt skriver du den sjove betydning af dit emne.
Eksempel: “1. Kage er en spise, der oftest serveres som dessert, men som også fungerer ganske fortrinligt som både forret og hovedret.”

4) Slutteligt, giver det en god effekt, hvis det er muligt at finde ét eller flere sjove synonymer til ordet. For eksempel “kage = spiselig lykke”, eller “Sofie = den perfekte veninde”