Skal du glo?

199DKK349DKK

Alle plakater er printet på 180 grams papir, hvilket sikrer dig en plakat i god kvalitet.

NB. Alle plakaterne sælges uden ramme.

NB. Da skærmindstillinger er individuelle, kan farverne på det produkt du får godt risikere at variere en smule fra det du ser her på siden. Dog vil farven altid ligge tæt på.

Ryd

Skal du glo?

Plakat: Skal du glo?
Inspiration: Blinkende Lygter – 2000

Citatplakat.dk er stedet med de sjoveste danske citater på plakater!

Om Arne har solgt bazookaer til en prøveløsladt grønlænder, tør vi ikke sige, men det ville i hvert fald ikke undre os! Manden er meget betaget af skydevåben, uanset om de stammer fra første verdenskrig, eller om det er den nyeste våbenteknologi. Det finder Alfreds ko da også ud af, da deres veje krydses, og Arne tilfældigvis lige har sin Desert Eagle ved hånden. Da han i forvejen er rimelig hidsig, ovenpå en samtale med Torkild, lader han det gå ud over koen med den geniale monolog: “Hva’ glor du på?! Skal du glo? Hva’? Hold kæft hvor er du grim! Din store fede ko!”

Originale plakater fra Citatplakat er designet så humor og design går hånd i hånd, hvilket gør dem idéelle til at skabe liv i indretningen. Der er noget for enhver smag, lige fra filmcitater til politiske citater, og plakater passer ind i alle hjem med deres simple grafiske design, hvilket også gør dem til en oplagt gaveidé.

Denne plakat ligger under kategorien ‘GRAFISK’, som kun indeholder sjove og flotte plakater med illustrationer der let leder tankerne hen på den sjove situation med det tilhørende citat. Hvis du vil sørge for at dine gæster får et godt grin, eller du selv vil have løftet humøret en smule i hverdagen, er ‘GRAFISK’-serien lige noget for dig!

Varenummer: CG10204 Kategorier: , Tag:
Updating…
  • Ingen produkter i kurven.