Olsen Banden

199DKK349DKK

Alle plakater er printet på 180 grams papir, hvilket sikrer dig en plakat i god kvalitet.

NB. Alle plakaterne sælges uden ramme.

NB. Da skærmindstillinger er individuelle, kan farverne på det produkt du får godt risikere at variere en smule fra det du ser her på siden. Dog vil farven altid ligge tæt på.

Ryd

Olsen Banden plakat

Plakat: Olsen Banden
Inspiration: Egon Olsens skældsord til Benny og Kjeld

Citatplakat.dk er stedet med de sjoveste danske citater på plakater!

Plakaten ‘Olsen Banen’ er, som de fleste nok kan gætte, inspireret af danmarkshistoriens nok mest kendte sviner – nemlig Egons klassiske sviner til Benny og Kjeld, som de fleste danskere nok har hørt en gang eller to. De opfindsome “bandeord” bliver endnu flittigt brugt den dag idag, så selvfølgelig skulle dette citat have en plads på Citatplakat.dk. Vi håber at I kan lide den.

Olsen Banden har siden deres første film 1968, haft en helt særlig plads i danskernes hjerter. Olsen Banden konceptet blev da også hurtigt forsøgt gjort efter i vores nabolande Sverige og Norge, i Sverige under navnet Jönssonligan og i Norge under navnet Olsenbanden. og den danske udgave er blevet eftersynkroniseret på tysk og er/var yders populært i det østtyske. De tre mest sete danske film er desuden Olsen-banden-film. 1. Olsen-banden ser rødt (1976): 1.201.145 solgte billetter 2. Olsen-banden deruda’ (1977): 1.044.787 solgte billetter 3. Olsen-banden går i krig (1978): 1.005.753 solgte billetter. Så når de populære skældsord virker bekendte er det ikke helt tilfældigt for Egon Olsens Sviner og til Benny Frandsen og Kjeld Jensen, har kørt over skærmen mere end bare et par gang.

Se resten af vore Olsen Banden sortiment

Originale plakater fra Citatplakat er designet så humor og design går hånd i hånd, hvilket gør dem idéelle til at skabe liv i indretningen. Der er noget for enhver smag, lige fra filmcitater til politiske citater, og plakater passer ind i alle hjem med deres simple grafiske design, hvilket også gør dem til en oplagt gaveidé.

Denne plakat ligger under kategorien ‘GRAFISK’, som kun indeholder sjove og flotte plakater med illustrationer der let leder tankerne hen på den sjove situation med det tilhørende citat. Hvis du vil sørge for at dine gæster får et godt grin, eller du selv vil have løftet humøret en smule i hverdagen, er ‘GRAFISK’-serien lige noget for dig!

Varenummer: CG10000 Kategorier: , Tag:
Updating…
  • Ingen produkter i kurven.