Er det en abe?

199DKK349DKK

Alle plakater er printet på 180 grams papir, hvilket sikrer dig en plakat i god kvalitet.

NB. Alle plakaterne sælges uden ramme.

NB. Da skærmindstillinger er individuelle, kan farverne på det produkt du får godt risikere at variere en smule fra det du ser her på siden. Dog vil farven altid ligge tæt på.

Ryd

Er det en abe?

Plakat: Er det en abe?
Inspiration: Go’ Morgen Danmark – Youtubeklip

Citatplakat.dk er stedet med de sjoveste danske citater på plakater!

Citat fra den famøse sag, hvor Line Baun Danielsen og Ole Steffensen sidder i Go’ Morgen Danmark, og ser på sommerbilleder, der nu egentlig er meget uskyldige og underholdende. Pludselig kommer et billede med en sort mand i en kano op på skærmen, og Line får uheldigvis kaldt manden for en abe… Hun prøver selvfølgelig at redde situationen, ved at henvise til at skærmen sidder et stykke væk, men skaden er sket. Uheldig situation, men unægteligt ret morsomt. Vi anbefaler Line, at hun får mere styrke i brillerne!

Originale plakater fra Citatplakat er designet så humor og design går hånd i hånd, hvilket gør dem idéelle til at skabe liv i indretningen. Der er noget for enhver smag, lige fra filmcitater til politiske citater, og plakater passer ind i alle hjem med deres simple grafiske design, hvilket også gør dem til en oplagt gaveidé.

Denne plakat ligger under kategorien ‘GRAFISK’, som kun indeholder sjove og flotte plakater med illustrationer der let leder tankerne hen på den sjove situation med det tilhørende citat. Hvis du vil sørge for at dine gæster får et godt grin, eller du selv vil have løftet humøret en smule i hverdagen, er ‘GRAFISK’-serien lige noget for dig!

Varenummer: CG10300 Kategorier: , Tag:
Updating…
  • Ingen produkter i kurven.