Det har jeg aldrig prøvet før

199DKK349DKK

Ryd

Det har jeg aldrig prøvet før!

Plakat: Det har jeg aldrig prøvet før
Inspiration: Pippi Langstrømpe

Citatplakat.dk er stedet med de sjoveste danske citater på plakater!

Den lille pige der er overmenneskeligt stærk, som bor alene i sin egen villa, har en hest på verandaen, en abe som kæledyr og har en skattekiste fyldt med guldmønter! Vores allesammens Pippi Langstrømpe har fået sin egen plakat som indeholder nok det bedste citat den kære Pippi nogensinde har udtalt – nemlig: “Det har jeg aldrig prøvet før, så det klarer jeg helt sikkert!”

Originale plakater fra Citatplakat er designet så humor og design går hånd i hånd, hvilket gør dem idéelle til at skabe liv i indretningen. Der er noget for enhver smag, lige fra filmcitater til politiske citater, og plakater passer ind i alle hjem med deres simple grafiske design, hvilket også gør dem til en oplagt gaveidé.

Denne plakat ligger under kategorien ‘GRAFISK’, som kun indeholder sjove og flotte plakater med illustrationer der let leder tankerne hen på den sjove situation med det tilhørende citat. Hvis du vil sørge for at dine gæster får et godt grin, eller du selv vil have løftet humøret en smule i hverdagen, er ‘GRAFISK’-serien lige noget for dig!

Varenummer: CG15100 Kategorier: , Tag:
Updating…
  • Ingen produkter i kurven.

HEY!

Husk at vi giver 15%
til nye kunder, der tilmelder sig vores nyhedsbrev.

'CP2018'

*Fri Fragt på alle ordrer over 399,-