Kontakt Citatplakat  (+45) 60 70 70 81✔️ Fri fragt fra 399,-   ✔️ Bytteservice 30 dage   ✔️Levering: 1-3 hverdage

Vi bruger ikke brilleabe

199 kr349 kr

M&M Productions og Citat plakat samarbejdeUdarbejdet i samarbejde med
M & M Productions

Se flere citat plakater med: De Grønne Slagtere
Se alle: Plakater

Ryd
Product price
Additional options total:
Order total:
  
PÅ LAGER - levering 1-3 hverdage
Bytteservice frem til 15. januar
Fri fragt fra 399,-
Køb nu betal senere (ViaBill)

NB. prisen er uden ramme - Tilkøb ramme

Vi bruger ikke brilleabe

Plakat: Vi bruger ikke brilleabe Inspiration: De grønne slagtere – 2003 Citatplakat.dk er stedet med de sjoveste danske citater på plakater!

”Vi bruger ikke brilleabe!” Er et skide godt citat fra endnu en af de hyldende morsomme klassiske danske film. Hvis du ikke kan huske filmen De grønne slagtere, så burde den i hvert fald ses igen. Find dit yndlings De grønne slagtere-citat her på Citatplakat.dk, og pryd din væg med skøn dansk humor af første klasse! Citatet stammer fra scenen, hvor at Svend og Eigil er ude og bade. Dog opstår et stort problem undervejs. Ingen af dem vil give slip på deres badebold og kaste den til hinanden, frygt for ikke at få kastet en bold tilbage. Stædigheden og en råben af skældsord, fører til at Eigil bliver kaldt for brilleabe. Men det bruger vi i den grad ikke i huset. Originale plakater fra Citatplakat er designet så humor og design går hånd i hånd, hvilket gør dem idéelle til at skabe liv i indretningen. Der er noget for enhver smag, lige fra filmcitater til politiske citater, og plakater passer ind i alle hjem med deres simple grafiske design, hvilket også gør dem til en oplagt gaveidé. Denne plakat ligger under kategorien ‘GRAFISK’, som kun indeholder sjove og flotte plakater med illustrationer der let leder tankerne hen på den sjove situation med det tilhørende citat. Hvis du vil sørge for at dine gæster får et godt grin, eller du selv vil have løftet humøret en smule i hverdagen, er ‘GRAFISK’-serien lige noget for dig!

Du kunne også være interesseret i...

Updating…
  • Ingen varer i kurven.
Plakater med sjove olsen banden citater

10% på din første ordre!

5 stjerner på Trustpilot

Fri fragt på køb over 399,-

30 dages bytteservice

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på din første ordre hos Citatplakat.dk!

-P.S der er ingen grund til at smutte endnu! Vidste du, at der her på shoppen under hvert produkt ligger et sjovt klip med citatet fra plakaten