Kontakt Citatplakat  (+45) 60 70 70 81✔️ Fri fragt fra 399,-   ✔️ Bytteservice 30 dage   ✔️Levering: 1-3 hverdage

Føj for helvede

199 kr349 kr

Se flere plakater fra: DybvadDybvad og citat plakat samarbejde
Se alle: Plakater

Ryd
Product price
Additional options total:
Order total:
  
PÅ LAGER - levering 1-3 hverdage
Bytteservice frem til 15. januar
Fri fragt fra 399,-
Køb nu betal senere (ViaBill)

NB. prisen er uden ramme - Tilkøb ramme
Varenummer (SKU): CG10702 Kategorier: , , , , Tags: ,

Føj for helvede!

Plakat: Føj for helvede!
Inspiration: Dybvaaaaad

Citatplakat.dk er stedet med de sjoveste danske citater på plakater!

Gennemsnitlig sex var et program der en overgang kørte på DR3, og som Tobias Dybvad havde stor glæde af at bruge i nogle af sine første sæsoner af Dybvaaaaad. Udover Kasper der havde en trang til at proppe hele urtehaven op i sin kæreste, var der også fyren Kim, som skulle prøve at være sæddonor, eller som han formulerede det overfor receptionisten på klinikken: “Jeg havde en aftale om at komme her og onanere i hvert fald“.
Dette geniale og citat og akavede klip skulle selvfølgelig også eviggøres på en plakat. Plakaten er endda udviklet i samarbejde med Kim Roberto selv.
Selvom det nok er en lidt mere professionel og steril kop Kim fik udleveret på klinikken, trækker plastikkoppen scenariet ned på niveauet for Kim’s lidt for lige-til-holdning i situationen.

Originale plakater fra Citatplakat er designet så humor og design går hånd i hånd, hvilket gør dem idéelle til at skabe liv i indretningen. Der er noget for enhver smag, lige fra filmcitater til politiske citater, og plakater passer ind i alle hjem med deres simple grafiske design, hvilket også gør dem til en oplagt gaveidé.

Denne plakat ligger under kategorien ‘GRAFISK’, som kun indeholder sjove og flotte plakater med illustrationer der let leder tankerne hen på den sjove situation med det tilhørende citat. Hvis du vil sørge for at dine gæster får et godt grin, eller du selv vil have løftet humøret en smule i hverdagen, er ‘GRAFISK’-serien lige noget for dig!

Plakatstørrelse

L – 70x100cm (B1), M – 50x70cm (B2), S – 29,7x42cm (A3), XS – 21×29,7cm (A4)

Updating…
  • Ingen varer i kurven.
Plakater med sjove olsen banden citater

10% på din første ordre!

5 stjerner på Trustpilot

Fri fragt på køb over 399,-

30 dages bytteservice

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på din første ordre hos Citatplakat.dk!

-P.S der er ingen grund til at smutte endnu! Vidste du, at der her på shoppen under hvert produkt ligger et sjovt klip med citatet fra plakaten