Kontakt Citatplakat  (+45) 60 70 70 81✔️FRI FRAGT OVER 399,-   ✔️30 DAGES BYTTESERVICE   ✔️1-3 DAGES LEVERING

Eeemiiil!

199 kr349 kr

Se flere citat plakater fra: Astrid Lindgren

Ryd
PÅ LAGER - levering 1-3 hverdage
30 dages bytteservice
Fri fragt ved køb over 399,-
Product price:
Additional options total:
Order total:
Varenummer (SKU): CG15000 Varekategorier: , , , Tag:

Eeemiiil!

Plakat: Eeemiiil!
Inspiration: Emil fra Lønneberg

Citatplakat.dk er stedet med de sjoveste danske citater på plakater!

Den kære lille Emil fra Lønneberg der altid er ude på narrestreger, og det kendtegnende og episke citat, som hans kære far siger utallige gange i løbet af filmatiseringen af Astrid Lindgrens fortælling. Hovedet i suppeterrinen, lillesøster Ida op i flagstangen, vand i fars gummistøvler … det er blot nogle af de ulykker den nysgerrige lille dreng har på samvittigheden, og konsekvensen er den samme hver gang han bliver opdaget – en tur i træværkstedet. Derfor har Emil da også den største samling af træmænd!

Originale plakater fra Citatplakat er designet så humor og design går hånd i hånd, hvilket gør dem idéelle til at skabe liv i indretningen. Der er noget for enhver smag, lige fra filmcitater til politiske citater, og plakater passer ind i alle hjem med deres simple grafiske design, hvilket også gør dem til en oplagt gaveidé.

Denne plakat ligger under kategorien ‘GRAFISK’, som kun indeholder sjove og flotte plakater med illustrationer der let leder tankerne hen på den sjove situation med det tilhørende citat. Hvis du vil sørge for at dine gæster får et godt grin, eller du selv vil have løftet humøret en smule i hverdagen, er ‘GRAFISK’-serien lige noget for dig!

Updating…
  • Ingen varer i kurven.
Plakater med sjove olsen banden citater

10% på din første ordre!

5 stjerner på Trustpilot

Fri fragt på køb over 399,-

30 dages bytteservice

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på din første ordre hos Citatplakat.dk!

-P.S der er ingen grund til at smutte endnu! Vidste du, at der her på shoppen under hvert produkt ligger et sjovt klip med citatet fra plakaten