Kontakt Citatplakat  (+45) 60 70 70 81✔️ Fri fragt fra 399,-   ✔️ Bytteservice 30 dage   ✔️Levering: 1-3 hverdage

Kaj og Andrea plakat – Bakke Snagvendt

199 kr349 kr

Udarbejdet i samarbejde med DR

Se flere citat plakater fra: Kaj og Andrea
Se flere plakater fra: Fjernsyn For Dig
Se alle: PlakaterDanmarks radio citat plakat samarbejde

Ryd
  
PÅ LAGER - levering 1-3 hverdage
Fri fragt fra 399,-
Køb nu betal senere (ViaBill)

NB. prisen er uden ramme - Tilkøb ramme

Bakke Snagvendt

Plakat: Bakke Snagvendt
Inspiration: Kaj og Andrea

Citatplakat.dk er stedet med de sjoveste danske citater på plakater!

De to tøjdyr frøen Kaj og papegøjen Andrea er de bedste venner. Tit og ofte får de besøg af deres venner som kommer og synger, spiller teater og driller hinanden kærligt. Kaj er en grøn frø, der elsker jazz musik. Andrea er en blå-stribet papegøje, der elsker at spise solsikkefrø. Dukkeparret har haft stor succes i Fjernsyn for dig på DR1, og mange huskerne dem som fra deres barndom. Andrea har citatet: “Pænt goddag!”, Kaj har citatet: “Hej med dig jeg hedder Kaj” og sammen har de citaterne: “Hvis du siger missetand, bliver det til tissemand” fra de berømte sang ‘Bakke Snagvendt’ og “Selvom der er forskel på os to, så er vi gode venner, kan du tro.” De er alle sammen nogle super gode citatplakater til de danske børneværelser.

Originale plakater fra Citatplakat er designet så humor og design går hånd i hånd, hvilket gør dem idéelle til at skabe liv i indretningen. Der er noget for enhver smag, lige fra filmcitater til politiske citater, og plakater passer ind i alle hjem med deres simple grafiske design, hvilket også gør dem til en oplagt gaveidé.

Denne plakat ligger under kategorien ‘GRAFISK’, som kun indeholder sjove og flotte plakater med illustrationer der let leder tankerne hen på den sjove situation med det tilhørende citat. Hvis du vil sørge for at dine gæster får et godt grin, eller du selv vil have løftet humøret en smule i hverdagen, er ‘GRAFISK’-serien lige noget for dig!

Updating…
  • Ingen varer i kurven.
Plakater med sjove olsen banden citater

10% på din første ordre!

5 stjerner på Trustpilot

Fri fragt på køb over 399,-

30 dages bytteservice

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på din første ordre hos Citatplakat.dk!

-P.S der er ingen grund til at smutte endnu! Vidste du, at der her på shoppen under hvert produkt ligger et sjovt klip med citatet fra plakaten 

Sådan laver du din egen Definitions plakat
Sjov og sød plakat med definition af hvad en morfar er

1) Start med at indtaste det ord du vil definere

2) Det næste felt er ordets lydskrift – altså hvordan det udtales. Find hjælp til lydskrift her.

3) I tredje felt skriver du den sjove betydning af dit emne.
Eksempel: “1. Kage er en spise, der oftest serveres som dessert, men som også fungerer ganske fortrinligt som både forret og hovedret.”

4) Slutteligt, giver det en god effekt, hvis det er muligt at finde ét eller flere sjove synonymer til ordet. For eksempel “kage = spiselig lykke”, eller “Sofie = den perfekte veninde”