Kontakt Citatplakat  (+45) 60 70 70 81✔️ Fri fragt fra 399,-   ✔️ Bytteservice 30 dage   ✔️Levering: 1-3 hverdage

Olsen Banden går i krig – Filmplakat

199 kr349 kr

Nordisk Film citat plakat samarbejdeUdarbejdet i samarbejde med Nordisk Film
Se flere filmplakater fra: Olsen banden
Se alle: Plakater

Ryd
  
PÅ LAGER - levering 1-3 hverdage
Fri fragt fra 399,-
Køb nu betal senere (ViaBill)

NB. prisen er uden ramme - Tilkøb ramme
Varenummer (SKU): CG10019 Kategorier: , , , Tags: ,

Olsen-banden går i krig – plakat

Film: Olsen Banden går i krig

I 1978 var det igen tid til en tur mere med hele Danmarks forbryderbande. I den tiende Olsen Banden-film skal Egon, Kjeld og Benny stjæle en film til 100 mio. D-Mark. Der er dog ikke tale om en pornofilm, men om en film med planerne til Operation Daisyland. Dette er et tophemmeligt EF-projekt, der skal forvandle Danmark til en feriekoloni, hvor de fleste danskere skal have arbejde som hotelkarle, skopudsere, folkedansere og landsbytosser. Det lykkes banden at stjæle planerne. Efterfølgende tager den skurkagtige Bang-Johansen dog røven på Egon i ledtog med sin dødsensfarlige håndlanger Bøffen – det dumme svin!
Men Egon har selvfølgelig en genial plan til, hvordan Olsen Banden alligevel kan ende som millionærer. Herfra følger et fantastisk eventyr i vanlig Balling og Bahs-stil. Det involverer bl.a. Egon der bliver gasset, Hendes Majestæt Dronningen, pandekager og selvfølgelig Rådhusuret.

Olsen Banden har siden deres første film 1968, haft en helt særlig plads i danskernes hjerter. Olsen Banden konceptet blev da også hurtigt forsøgt gjort efter i vores nabolande Sverige og Norge, i Sverige under navnet Jönssonligan og i Norge under navnet Olsenbanden. og den danske udgave er blevet eftersynkroniseret på tysk og er/var yders populært i det østtyske. De tre mest sete danske film er desuden Olsen-banden-film. 1. Olsen-banden ser rødt (1976): 1.201.145 solgte billetter 2. Olsen-banden deruda’ (1977): 1.044.787 solgte billetter 3. Olsen-banden går i krig (1978): 1.005.753 solgte billetter. Så når de populære skældsord virker bekendte er det ikke helt tilfældigt for Egon Olsens Sviner og til Benny Frandsen og Kjeld Jensen, er kørt over skærmen mere end bare et par gang.

Du kunne også være interesseret i...

 • VI SKAL IKKE HJEM!

  149 kr299 kr
  Vælg muligheder
 • Los Coca Colos

  149 kr299 kr
  Vælg muligheder
 • Hva’ sagde jeg

  199 kr349 kr
  Vælg muligheder
 • Jeg har en plan!

  199 kr349 kr
  Vælg muligheder
Updating…
 • Ingen varer i kurven.
Plakater med sjove olsen banden citater

10% på din første ordre!

5 stjerner på Trustpilot

Fri fragt på køb over 399,-

30 dages bytteservice

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på din første ordre hos Citatplakat.dk!

-P.S der er ingen grund til at smutte endnu! Vidste du, at der her på shoppen under hvert produkt ligger et sjovt klip med citatet fra plakaten 

Sådan laver du din egen Definitions plakat
Sjov og sød plakat med definition af hvad en morfar er

1) Start med at indtaste det ord du vil definere

2) Det næste felt er ordets lydskrift – altså hvordan det udtales. Find hjælp til lydskrift her.

3) I tredje felt skriver du den sjove betydning af dit emne.
Eksempel: “1. Kage er en spise, der oftest serveres som dessert, men som også fungerer ganske fortrinligt som både forret og hovedret.”

4) Slutteligt, giver det en god effekt, hvis det er muligt at finde ét eller flere sjove synonymer til ordet. For eksempel “kage = spiselig lykke”, eller “Sofie = den perfekte veninde”