Kontakt Citatplakat  (+45) 60 70 70 81✔️ Fri fragt fra 399,-   ✔️ Bytteservice 30 dage   ✔️Levering: 1-3 hverdage

Er du en af de mange, der synes at ‘Den Eneste Ene’ er hylende morsom? Så slå dig løs i vores brede sortiment af sjove plakater med de bedste citater fra filmen, lige fra “Jamen så fuck fuck da!” til “Syv år Niels!”

 • Jamen så fuck fuck da!

  199 kr - 349 kr 159 kr - 279 kr
  Vælg muligheder
 • Den Eneste Ene – plakat

  199 kr - 349 kr 159 kr - 279 kr
  Vælg muligheder
 • Hvis I to var ludobrikker

  199 kr - 349 kr 159 kr - 279 kr
  Vælg muligheder
 • Jamen så fuck fuck da

  149 kr - 299 kr 119 kr - 239 kr
  Vælg muligheder
 • Bare ærgerligt Sonnyboy!

  199 kr - 349 kr 159 kr - 279 kr
  Vælg muligheder
 • Syv år, Niels!

  149 kr - 299 kr 119 kr - 239 kr
  Vælg muligheder
 • Man ska’ sgu snakke med børn

  149 kr - 299 kr 119 kr - 239 kr
  Vælg muligheder
 • Jeg’ jo ligesom ikk’ pædagok

  149 kr - 299 kr 119 kr - 239 kr
  Vælg muligheder
 • Hvis I to var ludobrikker

  149 kr - 299 kr 119 kr - 239 kr
  Vælg muligheder
 • Meget mærkeligt firma

  149 kr - 299 kr 119 kr - 239 kr
  Vælg muligheder
 • Få dig din egen kæreste, Mulle!

  149 kr - 299 kr 119 kr - 239 kr
  Vælg muligheder
 • Bare ærgerligt, Sonnyboy!

  149 kr - 299 kr 119 kr - 239 kr
  Vælg muligheder
 • Du lugter af løg

  199 kr - 349 kr 159 kr - 279 kr
  Vælg muligheder
 • Hvis jeres forhold var en bil

  149 kr - 299 kr 119 kr - 239 kr
  Vælg muligheder
 • Jeg bedragede dig ikke

  149 kr - 299 kr 119 kr - 239 kr
  Vælg muligheder
 • Du lugter af løg

  149 kr - 299 kr 119 kr - 239 kr
  Vælg muligheder
 • Hvis jeres forhold var en bil

  199 kr - 349 kr 159 kr - 279 kr
  Vælg muligheder
 • Syv år Niels!

  199 kr - 349 kr 159 kr - 279 kr
  Vælg muligheder

Hvis du kan lide Den Eneste Ene, vil du sikkert også synes om

 

 

De sjoveste citater fra den geniale film Den Eneste Ene, på plakater!

[su_expand more_text=”… mere om Den Eneste Ene” less_text=”Vis mindre” height=”155″ text_color=”#777777″ link_color=”#dc9814″]

Den Eneste Ene

Når man snakker sjove danske film, er det umuligt at komme udenom Den Eneste Ene. Filmen Den Eneste Ene har nogle sjove karakterer, der alle kommer med en masse sjove citater, som vi hos Citatplakat selvfølgelig har puttet på en masse flotte plakater! Nogle af karaktererne i Den Eneste Ene, som vi har citeret på vores plakater, er blandt andre køkkenmontøren Niller, Nillers kone Lizzie, Lizzies søster Mulle, Sus der i Nillers øjne er Den Eneste Ene, Mgala som er Nillers adoptivbarn, og mange andre sjove karakterer. Medvirkende i Den Eneste Ene er Niels Olsen, Sidse Babett Knudsen, Søs Egelind, Hella Joof, Sofie Gråbøl, Paprika Steen, Lars Kaalund, og mangle flere fantastiske skuespillere. Filmen er instrueret af den oscarnominerede instruktør Susanne Bier.

Plakater med Den Eneste Ene online

Her på Citatplakat.dk har vi sørget for at udvælge de bedste citater fra Den Eneste Ene, og kommet dem på plakater online! Vi har udformet en serie af grafiske plakater, hvor citater som ”Jamen så fuck fuck da” og ”Bare ærgerligt Sonnyboy” indgår, sammen med tegninger af Mgala, ludobrikker, og andre sjove elementer fra Den Eneste Ene. Hvis ikke du er til de grafiske plakater, kan du helt sikkert finde en flot Den Eneste Ene plakat med dit yndlingscitat i vores store udvalg af simple plakater. Hvis du til gengæld slet ikke kan vælge ét enkelt citat blandt de mange sjove citater, er vores komplet plakater nok lige noget for dig. Vores komplet Den Eneste Ene plakat fås i fem forskellige farver, så der er noget for enhver smag.
Selvfølgelig kan du også finde stilrene rammer i et flot design, til alle de plakatstørrelser du finder på vores side.
Desuden har vi også lavet en hel række postkort med Den Eneste Ene citater.

Den Eneste Ene film

Filmen, Den Eneste Ene, er udgivet i 1999 og er en skøn komedie og kærlighedsfilm med en realistisk vinkel på hvordan det kan gå i en morderne verden, når man møder sin eneste ene. En bilulykke, en knapt så planlagt graviditet, og en utilsigtet forelskelse, er nogle af de udfordringer som hovedpersonerne i filmen kommer ud for, alt imens de forsøger at leve deres hverdagsliv med arbejde, familie, og den nylige adoption af den lille Mgala.

Den Eneste Ene resumé

Den Eneste Ene handler om Niller der, sammen med hans ven Knud, arbejder som køkkenmontører. En dag skal de ud og sætte et nyt køkken op hos Sus, der for nylig er gået fra kæresten Sonny. For Sus og Niller er det kærlighed ved første blik, hvilket er en smule problematisk, eftersom at Niller allerede har en kone ved navn Lizzie, og Niller og Lizzie er faktisk i gang med at adoptere en lille pige fra Burkina Faso ved navn Mgala. Som om det ikke var nok, er Lizzies søster også helt vild med Niller, og lægger da også indirekte an på ham flere gange i løbet af filmen. Desværre går Niels kone Lizzie hen og dør i løbet af filmen, hvilket betyder af Niels står tilbage med den lille pige Mgala, som ikke kan ét ord dansk. Sus finder da også ud af, efter at hun er gået fra Sonny, at hun er blevet gravid med ham, og som følge af dette, får hun et flip på sit arbejde, og ender med at blive fyret. Det er altså en noget kompleks situation hovedpersonerne ender ud i, men kærligheden sejrer selvfølgelig som altid!

Den Eneste Ene citater

Der er fantastisk mange gode citater i Den Eneste Ene, men herunder ses dem vi hos Citatplakat.dk synes er de sjoveste:

Jamen så fuck fuck da
Bare ærgerligt Sonnyboy
Hvis I to var ludobrikker, ville I så være slået hjem nu?
Jeg bedragede dig ikke, jeg bedrog dig
Du lugter af løg
Syv år, Niels (Syv år, Niller)
Bland dig udenom, Mulle
Det er afrikansk og betyder hej
Jeg jo ligesom ikke pædagok, vel?
Få dig din egen kæreste, Mulle
Meget mærkeligt firma
Man ska’ sgu snakke med børn
Man sku’ være neger, du. Knep, knep
Hvis jeres forhold var en bil, hvilken bil ville det så være?

Den Eneste Ene medvirkende

Niller (Niels Olsen)
Niller er en stille og rolig fyr der prøver at være den bedste far han kan være overfor den lille Mgala, samtidigt med at han prøver at holde styr på sit eget liv. Han er heldigvis ikke så firkantet, og bliver derfor ikke så let slået ud af kurs.

Sus (Sidse Babett Knudsen)
Susanne er en noget forvirret ung dame, ikke helt kan finde ud af hvorfor alle de mænd hun finder viser sig at være nogle idioter. Hun prøver derfor at spille cool og lade som om hun har styr på det hele, selvom hun i virkeligheden ikke har styr på noget som helst.

Mgala
Den lille adoptivpige, som Niller og Lizzie bestemmer sig for at adoptere.

Lizzie (Søs Egelind)
Lizzie er Nillers kone. Hun er kontrolfreak, og kan godt lide at bestemme hvad Niller skal have på af tøj, samtidigt med at hun sørger for at holde styr på alle de daglige gøremål. Desværre bliver dette også hendes død, da hun bliver kørt ned en dag hun løber ned efter mælk.

Mulle (Sofie Gråbøl)
Merete er Lizzies søster der er helt skudt i Niller. Mulle læser til psykolog, og har måttet tage nogle år om, hvilket betyder at hun har læst i de sidste syv år!

Stella (Paprika Steen)
Stella er Sus gode veninde og kollega, der også er på jagt efter den eneste ene. Desværre er Stella lige så dårlig til at finde mænd som Sus, selvom hun forsøger at komme med gode råd til Sus.

Sonny
Sonny er Sus ekskæreste som forsøger at få hende tilbage, da han finder ud af at han har gjort hende gravid. Sonny hedder i virkeligheden Andrea, da han er fra Italien hvor det er helt normalt at hedde Andrea som mand.

Susanne Bier – bag om filmen Den Eneste Ene

Den eneste ene er skrevet af Susanne Bier, der også står bag en række andre danske film, som eksempelvis Den Skaldede Frisør, Brødre og Hævnen. Susanne Bier har vundet en række priser for hendes fantastiske instruktørarbejde. Hun har blandt andet vundet en oscar for filmen Hævnen, en emmy for filmen Natportieren, og Robert-prisen for filmen Brev til Jonas. Hun har desværre ikke modtaget nogen priser for filmen Den Eneste Ene, selvom vi her på Citatplakat klart synes at dette er den bedste hun har lavet!
[/su_expand]

Updating…
 • Ingen varer i kurven.
Plakater med sjove olsen banden citater

10% på din første ordre!

5 stjerner på Trustpilot

Fri fragt på køb over 399,-

30 dages bytteservice

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på din første ordre hos Citatplakat.dk!

-P.S der er ingen grund til at smutte endnu! Vidste du, at der her på shoppen under hvert produkt ligger et sjovt klip med citatet fra plakaten 

Sådan laver du din egen Dialægt plakat

1)  Dialægt plakaterne er kendt for at være meget interne. Med det mener vi at plakaterne er lavet af de mennesker, som ved noget om den person eller det fag, som plakaten skal handle om. Jo mere internt du kan skrive, jo sjovere bliver plakaten ofte. 

2)  Brug linjeskift til at få tekstopstillingen til at se pæn ud. Korte linjer giver en større skrift, som er nemmere at læse på afstand. 

3)  Undgå at skrive for meget tekst, så de to tekster flyder sammen, da det ikke ser så pænt. Prøv eventuelt at omformulere citatet eller brug forkortelser. 

Held og Lykke

KH Dialægt og Citatplakat

Sådan laver du din egen Definitions plakat
Sjov og sød plakat med definition af hvad en morfar er

1) Start med at indtaste det ord du vil definere

2) Det næste felt er ordets lydskrift – altså hvordan det udtales. Find hjælp til lydskrift her.

3) I tredje felt skriver du den sjove betydning af dit emne.
Eksempel: “1. Kage er en spise, der oftest serveres som dessert, men som også fungerer ganske fortrinligt som både forret og hovedret.”

4) Slutteligt, giver det en god effekt, hvis det er muligt at finde ét eller flere sjove synonymer til ordet. For eksempel “kage = spiselig lykke”, eller “Sofie = den perfekte veninde”