(+45) 60 70 70 81 ✔️ Fri fragt over 399,- ✔️ Bytteservice: 30 dage ✔️ Levering: 3-5 hverdage service@citatplakat.dk

Børneplakater – plakater designet til børn

Vi har alle været børn og vi har alle haft plakater som små og selvfølgelig skal vores egne børn have lov til at have sjove og søde plakater, som en del af deres opvækst. Hos citatplakat.dk er vi enormt stolte af hvor mange danske forældre, som har købt børneplakater til deres børn. Det fortæller os, at vi har ramt helt rigtigt med vores plakater til børn.

Alle plakaterne i børneplakat kategorien er designet af lokale danske grafikere, som hvis de ikke selv har børn, må siges at være barnlige sjæle. Den legende tilgang til udvikling af børneplakaterne er ikke til at tage fejl af, når børn ser plakaterne for første gang.

Mange typer af børneplakater

Vi har mange kategorier af børneplakater, som dækker over meget forskellige anvendelses muligheder. Vi har fx højdemålere, som er en bedre måde at følge hvordan barnet vokser uden at sætte mærker i dørkarmen eller tælle plakater, som kan hjælpe børnene med at lære tallene at kende.

Fjernsyn for dig plakater

Blandt mange andre kategorier har vi også vores nostalgiske børneplakater med citater fra tidernes bedste børne-TV og børnefilm. Det kan være Kaj og Andrea eller Anna og Lotte, som er lavet i samarbejdet med DR og Ramasjang.

børneplakater der hænger på en væg i et børneværelse
Updating…
  • Ingen varer i kurven.
Kontakt os
Vi glæder os til at hjælpe dig!
Vores kundeservice vil gøre alt for at du bliver glad for dit køb – tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål, kommentarer eller ris/ros. Vi hører gerne fra dig.
Åbningstider for kundeservice
mandag: kl 10-13
tirsdag: kl 10-13
onsdag: kl 10-13
torsdag: kl 10-13
fredag: kl 10-13
lørdag: lukket
søndag: lukket
helligdage: lukket
Sådan laver du din egen Dialægt plakat

1)  Dialægt plakaterne er kendt for at være meget interne. Med det mener vi at plakaterne er lavet af de mennesker, som ved noget om den person eller det fag, som plakaten skal handle om. Jo mere internt du kan skrive, jo sjovere bliver plakaten ofte. 

2)  Brug linjeskift til at få tekstopstillingen til at se pæn ud. Korte linjer giver en større skrift, som er nemmere at læse på afstand. 

3)  Undgå at skrive for meget tekst, så de to tekster flyder sammen, da det ikke ser så pænt. Prøv eventuelt at omformulere citatet eller brug forkortelser. 

Held og Lykke

KH Dialægt og Citatplakat

Sådan laver du din egen Definitions plakat
Sjov og sød plakat med definition af hvad en morfar er

1) Start med at indtaste det ord du vil definere

2) Det næste felt er ordets lydskrift – altså hvordan det udtales. Find hjælp til lydskrift her.

3) I tredje felt skriver du den sjove betydning af dit emne.
Eksempel: “1. Kage er en spise, der oftest serveres som dessert, men som også fungerer ganske fortrinligt som både forret og hovedret.”

4) Slutteligt, giver det en god effekt, hvis det er muligt at finde ét eller flere sjove synonymer til ordet. For eksempel “kage = spiselig lykke”, eller “Sofie = den perfekte veninde”