Kontakt Citatplakat  (+45) 60 70 70 81✔️FRI FRAGT OVER 399,-   ✔️30 dages bytteservice   ✔️1-3 DAGES LEVERING

Gulddreng

'Gulddreng' plakater med citater

Gulddreng tog i 2016 Danmark med storm. Næsten alle hans sange gik nummer 1 og han dominerede hitlisterne. ‘Gulddreng’ karakteren har skabt nogle ikoniske og mindeværdige citater og vi er, i samarbejde med Gulddreng og DJ Guldsmed, stolte af at præsentere to af de bedste citater på plakater!

Hvis du kan lide Gulddreng, vil du sikkert også synes om

 

 

Gulddreng plakater med sjove citater

[su_expand more_text=”… mere om Gulddreng” less_text=”Vis mindre” height=”155″ text_color=”#777777″ link_color=”#dc9814″]

Gulddreng Malte Ebert

Malte Fynboe Manniche Ebert, også kaldet Gulddreng, er en dansk sanger og sangskriver, som kom frem i 2016 med sangen ’Model’, som indeholder det yderst fængende omkvæd: ”Er du model, er du model, skal du med på hotel?” Gulddreng karakteren har været meget vellidt af danskerne, primært fordi hans tilgang til alting har været, at altid er nemt og intet er umuligt. Derfor var det da også meget oplagt at lave sjove plakater med hans velkendte sangtitler og sjove citater. Gulddreng har disset en del af sine kollegaer i hans sange, blandt andre Gili og Blak, og sætter altid sig selv over sine kollegaer i disse sange. Guld drengen Malte har fortsat karrieren på egen hånd under navnet Malte Ebert, efter at have lagt karakteren fra sig under den sidste Gulddreng koncert ”Gulddreng Royal Arena”, hvor karakteren ”døde”. Gulddreng plakater er de eneste plakater der har kunnet købes i str. B0 på Citatplakat.dk. Den største størrelse, alle andre plakater fås i, er str. B1.

Gulddreng sange

Det var sange som ’Model’, ’Se mig nu’, ’Nemt’’ og ’Drikker for lidt’, der gjorde, at Gulddreng indtog førstepladsen på samtlige hitlister i Danmark, derfor lod Malte Gulddreng karakteren ignorere janteloven fuldstændigt og i stedet fokusere på, hvor nemt det var at ligge nr. 1. Noget af det der beskriver bedst, hvor meget der blev gjort ud af Gulddreng karakteren, er den Gulddreng Nytårstale der blev afholdt, for at sidestille karakteren med nogle af de vigtigste mennesker i Danmark.
I sine sange beskriver Gulddreng typisk hvor god han er i forhold til sine kollegaer i musikbranchen, og nævner næsten altid musikproduceren Remee Jackman og hvor meget han beundrer Remees kæreste, modellen Mathilde Gøhler. Ellers handler hans sange stort set kun om hvordan det er at være Gulddreng og leve det livet på toppen.

DJ Guldsmed

Som alle andre store superhelte, var Gulddreng selvfølgelig nødt til at have et sidekick, hvilket blev DJ Guldsmed. DJ Guldsmed komplimenterede Gulddreng i den forstand, at han havde en Guy Fawkes maske på i Guld. På denne måde kendte man, i et langt stykke tid, ikke identiteten på DJ Guldsmed, ligesom man heller ikke vidste hvem Gulddreng var, da han ført kom frem på den danske musikscene. Vi har selvfølgelig også lavet en flot plakat med den kendte DJ Guldsmed Guy Fawkes maske.

Gulddreng kendetegn

De mest kendte objekter og remedier omkring Gulddreng, var selvfølgelig hans DJ Guldsmed, som altid var med til hans koncerter som DJ. Derudover havde Gulddreng også nogle meget genkendelige runde solbriller på med guldfarvede glas i, en guldkæde om halsen, og hans velkendte lyse brune hår og korte skæg. Gulddreng optrådte typisk i en sort hættetrøje og sorte bukser. Et andet kendt outfit er kaptajnkostumet som Gulddreng optrådte i til Zulu Awards 2017, hvor han også snakkede med statsminister Lars Løkke Rasmussen, for at vise vigtighed.
Gulddreng har nogle gange også vist sig på sig guldfarvede segboard.

Gulddreng sange

Model (2016)
Se mig nu (2016)
Hva’ så (2016)
Drikker for lidt (2016)
Nemt (2016)
Guld jul (2016)
Ked af det (2016)
Utro (2017)
Censor (2017)
Legende (feat Skinz) (2017)
Lyvesangen (2017)
Ensom (2017)
UPN (2017)

Malte Fynboe Manniche Ebert

Selvom der er mange der forveksler det at Gulddreng er død med at Malte Ebert er død, så er det heldigvis ikke rigtigt! Malte Ebert fra Vejle er manden bag karakteren Gulddreng. Malte har været sanger i mange år, men har aldrig fået det gennembrud han gik efter. Først da han kom frem som Gulddreng tog hans musikkarriere fart, og han fik den anerkendelse han søgte. Malte har da også skrevet kontrakt med Sony Music og fortsætter sin musikkarriere, her efter at han aflivet Gulddreng.
[/su_expand]

Updating…
  • Ingen varer i kurven.
Plakater med sjove olsen banden citater

10% på din første ordre!

5 stjerner på Trustpilot

Fri fragt på køb over 399,-

30 dages bytteservice

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på din første ordre hos Citatplakat.dk!

-P.S der er ingen grund til at smutte endnu! Vidste du, at der her på shoppen under hvert produkt ligger et sjovt klip med citatet fra plakaten