(+45) 60 70 70 81 ✔️ Fri fragt over 399,- ✔️ Bytteservice: 30 dage ✔️ Levering: 3-5 hverdage service@citatplakat.dk
Køb et gavekort til fysisk levering eller print selv her! Se vores gavekort her Luk ✕

Gamer plakater til gamerværelset

“Bare lige fem minutter mere” som i virkeligheden bliver til en all nighter. Igen. Gameren kender det. Man kan ikke altid slippe et spil og da slet ikke sætte spillet på pause. Du har det det helt rigtige gamer udstyr. Din PlayStaton står hvor den skal og blæseren fra computeren kører. Hvad ellers mangler der? Vi ved det! En fed gamer plakat til gamerværelset! Vi alle de fedeste gamer plakater fx Gameren plakater fra Dialægt. Den er perfekt hvis du skal give en game til én der er en ægte gamer. Lige her kan du få et overblik over hvad du skal have hængende hjemme i dit gamerrum! Vi har i hvert fald et stort udvalg og de vil passe perfekt ind og er samtidig rigtig sjove. Så sving benene op, læn dig tilbage og tryk START og nyd dit spil om end det er på computeren, PlayStation, Xbox eller GameBoy. Så sørger vi for at dine nye gamer plakater kommer frem til dig!

Det er blevet populært at være gamer og nu kan du få dit
yndlingsspil på plakat! Vi har alle de populære som, Fortnite, WoW,
LoL, og Counter Strike. Samtidig har vi også lavet plakater med det mest
sagte citater fra rutinerede gamere!

Updating…
  • Ingen varer i kurven.
Kontakt os
Vi glæder os til at hjælpe dig!
Vores kundeservice vil gøre alt for at du bliver glad for dit køb – tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål, kommentarer eller ris/ros. Vi hører gerne fra dig.
Åbningstider for kundeservice
mandag: kl 10-13
tirsdag: kl 10-13
onsdag: kl 10-13
torsdag: kl 10-13
fredag: kl 10-13
lørdag: lukket
søndag: lukket
helligdage: lukket
Sådan laver du din egen Dialægt plakat

1)  Dialægt plakaterne er kendt for at være meget interne. Med det mener vi at plakaterne er lavet af de mennesker, som ved noget om den person eller det fag, som plakaten skal handle om. Jo mere internt du kan skrive, jo sjovere bliver plakaten ofte. 

2)  Brug linjeskift til at få tekstopstillingen til at se pæn ud. Korte linjer giver en større skrift, som er nemmere at læse på afstand. 

3)  Undgå at skrive for meget tekst, så de to tekster flyder sammen, da det ikke ser så pænt. Prøv eventuelt at omformulere citatet eller brug forkortelser. 

Held og Lykke

KH Dialægt og Citatplakat

Sådan laver du din egen Definitions plakat
Sjov og sød plakat med definition af hvad en morfar er

1) Start med at indtaste det ord du vil definere

2) Det næste felt er ordets lydskrift – altså hvordan det udtales. Find hjælp til lydskrift her.

3) I tredje felt skriver du den sjove betydning af dit emne.
Eksempel: “1. Kage er en spise, der oftest serveres som dessert, men som også fungerer ganske fortrinligt som både forret og hovedret.”

4) Slutteligt, giver det en god effekt, hvis det er muligt at finde ét eller flere sjove synonymer til ordet. For eksempel “kage = spiselig lykke”, eller “Sofie = den perfekte veninde”