(+45) 60 70 70 81 ✔️ Fri fragt over 399,- ✔️ Bytteservice: 30 dage ✔️ Levering: 3-5 hverdage service@citatplakat.dk

Fodboldkamp Resultat Plakat – Personlig

Design din helt egen plakat der hylder og foreviger en ikonisk fodboldkamp – Om det så måtte være en Champions League finale eller måske Serie-5 sejr over lokalrivalerne.

Hvilken kamp vil du forevige?

Start med at vælge opstillingen/formationen herunder.

Fodboldkamp Resultat Plakat – Personlig

Design din helt egen plakat der hylder og foreviger en ikonisk fodboldkamp – Om det så måtte være en Champions League finale eller måske Serie-5 sejr over lokalrivalerne.

Hvilken kamp vil du forevige?

Start med at vælge opstillingen/formationen herunder.

Ryd
  
Specielt om personlige plakater

Personlige plakater kan ikke returneres eller byttes, da plakaten bliver printet præcist efter dine ønsker. Læs mere her. Hvis du har spørgsmål eller ris/ros, så kontakt kundeservice.
TIP: Dobbelttjek for stavefejl og om plakaten ser ud som du ønsker, inden du køber.

Personlig plakat med ikonisk fodboldkamp resultat

Nu kan du designe din egen plakat som foreviger et ikonisk resultat med din favorit fodboldklub. Den oplagte gave til enhver fodboldfan, eller måske til årets Fidus i lokalklubben. Ingen kampe eller klubber er for små til at blive hyldet med sin egen plakat – Champions League finalen, landskampe eller storsejr over lokalrivalerne i din egen Serie-klub eller måske lilleput-holdet.

Vælg først opstilling . Du kan vælge mellem de fleste almindelige startopstillinger.

Du skal herefter blot udfylde hjemme- og udehold, målscore, hvilke spillere der har scoret, bænken, træneren og evt. et lille citat der fortæller noget om kampen.

Plakaten fås i tre forskellige størrelser, nemlig B1 (70×100 cm), B2 (50×70 cm) og A3 (29,7×42 cm).

 

Updating…
  • Ingen varer i kurven.
Størrelsesguide
Miljørigtig produktion
prod

Undgå plakatspild!

I modsætning til mange virksomheder, så bliver alle plakater på Citatplakat.dk først produceret, når du har lagt en bestilling. Det betyder, at vi ikke har spilder klodens værdifulde resourcer på produkter, som aldrig kommer i brug.

Kontakt os
Vi glæder os til at hjælpe dig!
Vores kundeservice vil gøre alt for at du bliver glad for dit køb – tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål, kommentarer eller ris/ros. Vi hører gerne fra dig.
Åbningstider for kundeservice
mandag: kl 10-13
tirsdag: kl 10-13
onsdag: kl 10-13
torsdag: kl 10-13
fredag: kl 10-13
lørdag: lukket
søndag: lukket
helligdage: lukket
Sådan laver du din egen Dialægt plakat

1)  Dialægt plakaterne er kendt for at være meget interne. Med det mener vi at plakaterne er lavet af de mennesker, som ved noget om den person eller det fag, som plakaten skal handle om. Jo mere internt du kan skrive, jo sjovere bliver plakaten ofte. 

2)  Brug linjeskift til at få tekstopstillingen til at se pæn ud. Korte linjer giver en større skrift, som er nemmere at læse på afstand. 

3)  Undgå at skrive for meget tekst, så de to tekster flyder sammen, da det ikke ser så pænt. Prøv eventuelt at omformulere citatet eller brug forkortelser. 

Held og Lykke

KH Dialægt og Citatplakat

Sådan laver du din egen Definitions plakat
Sjov og sød plakat med definition af hvad en morfar er

1) Start med at indtaste det ord du vil definere

2) Det næste felt er ordets lydskrift – altså hvordan det udtales. Find hjælp til lydskrift her.

3) I tredje felt skriver du den sjove betydning af dit emne.
Eksempel: “1. Kage er en spise, der oftest serveres som dessert, men som også fungerer ganske fortrinligt som både forret og hovedret.”

4) Slutteligt, giver det en god effekt, hvis det er muligt at finde ét eller flere sjove synonymer til ordet. For eksempel “kage = spiselig lykke”, eller “Sofie = den perfekte veninde”