(+45) 60 70 70 81 ✔️ Fri fragt over 399,- ✔️ Bytteservice: 30 dage ✔️ Levering: 3-5 hverdage service@citatplakat.dk
Køb et gavekort til fysisk levering eller print selv her! Se vores gavekort her Luk ✕

Fodboldplakater som vægkunst

Vores fodboldplakater til væggen er den perfekte måde at vise din passion på og samtidig flot som udsmykning til hjemmet. Vores flotte stadionplakater er håndtegnet og yderst detaljerede og smukke, selv for en ikke fodbold interesseret person.

Stort udvalg af plakater med fodbold

Du finder et stort udvalg af både designs og klubber i vores store kategori med plakater fodbold: Stadion plakater, ikoniske fodbold kampe med startopstillinger, pokal plakater og meget mere.

Vi samarbejder desuden med en lang række af de største fodboldklubber om at levere officielle fodbold plakater til dem – de plakater finder du naturligvis også her på siden.

Moderne fodbold plakater

Vi har revolutioneret den klassiske fodbold plakat og opdateret den til et moderne og skandinavisk minimalistisk udtryk. Derved kan fodbolden komme med helt ind i hjertet af hjemmet og op på væggen i stuen, som den fortjener.

plakater med fodbold motiver på væg
Updating…
  • Ingen varer i kurven.
Kontakt os
Vi glæder os til at hjælpe dig!
Vores kundeservice vil gøre alt for at du bliver glad for dit køb – tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål, kommentarer eller ris/ros. Vi hører gerne fra dig.
Åbningstider for kundeservice
mandag: kl 10-13
tirsdag: kl 10-13
onsdag: kl 10-13
torsdag: kl 10-13
fredag: kl 10-13
lørdag: lukket
søndag: lukket
helligdage: lukket
Sådan laver du din egen Dialægt plakat

1)  Dialægt plakaterne er kendt for at være meget interne. Med det mener vi at plakaterne er lavet af de mennesker, som ved noget om den person eller det fag, som plakaten skal handle om. Jo mere internt du kan skrive, jo sjovere bliver plakaten ofte. 

2)  Brug linjeskift til at få tekstopstillingen til at se pæn ud. Korte linjer giver en større skrift, som er nemmere at læse på afstand. 

3)  Undgå at skrive for meget tekst, så de to tekster flyder sammen, da det ikke ser så pænt. Prøv eventuelt at omformulere citatet eller brug forkortelser. 

Held og Lykke

KH Dialægt og Citatplakat

Sådan laver du din egen Definitions plakat
Sjov og sød plakat med definition af hvad en morfar er

1) Start med at indtaste det ord du vil definere

2) Det næste felt er ordets lydskrift – altså hvordan det udtales. Find hjælp til lydskrift her.

3) I tredje felt skriver du den sjove betydning af dit emne.
Eksempel: “1. Kage er en spise, der oftest serveres som dessert, men som også fungerer ganske fortrinligt som både forret og hovedret.”

4) Slutteligt, giver det en god effekt, hvis det er muligt at finde ét eller flere sjove synonymer til ordet. For eksempel “kage = spiselig lykke”, eller “Sofie = den perfekte veninde”