(+45) 60 70 70 81 ✔️ Fri fragt over 399,- ✔️ Bytteservice: 30 dage ✔️ Levering: 3-5 hverdage service@citatplakat.dk

Trope ø - Airpixels plakat

Trope ø - Airpixels plakat

Se flere plakater i samarbejde med: Airpixels
Se alle: Fotokunst plakater

Ryd
  

Se flere plakater i samarbejde med: Airpixels
Se alle: Fotokunst plakater

Airpixels media fotogtraf tobias hägg der tager natur og done foto

Plakat i eksklusivt samarbejde med Tobias Hägg / Airpixels media

Vi kan med stolthed præsentere at vi i et eksklusivt samarbejde med den svenske drone fotograf Tobias Hägg, som står bag AIRPIXELS håndplukket nogle af hans bedste dronebilleder til en eksklusiv serie af fotoplakater!

Tobias Hägg er en svensk fotograf der tager ud og oplever verden med sit kamera og sin drone. Han er utrolig dygtig og det er ikke uden grund at han har mere end 450.000 følgere på instagram.

Plakaterne bliver printet på høj kvalitets foto papir så billederne rigtigt kommer til sin ret, billederne passer lige ind i den moderne indretning og vil med det anderledes perspektiv automatisk drage opmærksomheden, oplev nogle af planetens smukkeste steder i fugle perspektiv hjemme på din egen væg!

Vi vilde med Tobias Häggs fotostil!

Skal plakaten rammes ind?

En plakat bliver til indretning, når den hænger pænt i en flot ramme. Rammen afgrænser plakaten og beskytter den må støv, ridser og folder. Vi har et godt udvalg af billige kvalitetsrammer, som passer til vores plakater. Rammerne fås i alle størrelser, som vi sælger plakater i.

Vi rammer plakaten ind!

Køber du en ramme og plakat samtidig, så indrammer vi selvfølgelig plakat – så er den lige til at hænge op eller give som gave.
GTIN: 5714460050523 Varenummer FO10022 kategorierne , , , , ,
GTIN: 5714460050523 Varenummer FO10022 Kategorier , , , , ,
Updating…
  • Ingen varer i kurven.
Størrelsesguide
Miljørigtig produktion
prod

Undgå plakatspild!

I modsætning til mange virksomheder, så bliver alle plakater på Citatplakat.dk først produceret, når du har lagt en bestilling. Det betyder, at vi ikke har spilder klodens værdifulde resourcer på produkter, som aldrig kommer i brug.

Kontakt os
Vi glæder os til at hjælpe dig!
Vores kundeservice vil gøre alt for at du bliver glad for dit køb – tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål, kommentarer eller ris/ros. Vi hører gerne fra dig.
Åbningstider for kundeservice
mandag: kl 19-21
tirsdag: kl 19-21
onsdag: kl 19-21
torsdag: kl 19-21
fredag: lukket
lørdag: lukket
søndag: kl 19-21
helligdage: lukket
Sådan laver du din egen Dialægt plakat

1)  Dialægt plakaterne er kendt for at være meget interne. Med det mener vi at plakaterne er lavet af de mennesker, som ved noget om den person eller det fag, som plakaten skal handle om. Jo mere internt du kan skrive, jo sjovere bliver plakaten ofte. 

2)  Brug linjeskift til at få tekstopstillingen til at se pæn ud. Korte linjer giver en større skrift, som er nemmere at læse på afstand. 

3)  Undgå at skrive for meget tekst, så de to tekster flyder sammen, da det ikke ser så pænt. Prøv eventuelt at omformulere citatet eller brug forkortelser. 

Held og Lykke

KH Dialægt og Citatplakat

Sådan laver du din egen Definitions plakat
Sjov og sød plakat med definition af hvad en morfar er

1) Start med at indtaste det ord du vil definere

2) Det næste felt er ordets lydskrift – altså hvordan det udtales. Find hjælp til lydskrift her.

3) I tredje felt skriver du den sjove betydning af dit emne.
Eksempel: “1. Kage er en spise, der oftest serveres som dessert, men som også fungerer ganske fortrinligt som både forret og hovedret.”

4) Slutteligt, giver det en god effekt, hvis det er muligt at finde ét eller flere sjove synonymer til ordet. For eksempel “kage = spiselig lykke”, eller “Sofie = den perfekte veninde”