(+45) 60 70 70 81 ✔️ Fri fragt over 399,- ✔️ Julegaver byttes frem til 15/01/23 ✔️ Levering: 3-5 hverdage service@citatplakat.dk

Blomster plakater

Blomster plakater er ikke kun sindsygt flotte, de er også praktiske. De skal hverken vandes korrekt eller have lige tilpas nok sollys. Du kan ikke slå en blomster plakat ihjel i modsætning til rigtige blomster. Ej spøg til side – Vi synes vores blomster plakater er enormt smukke og gør sig godt i enhver indretning. I sær den nordiske stil har meget gavn af plakater med blomster som en del af indretningen i stuen. Måske en blomster plakat er det bedste du kan gøre for din indretning?

Botaniske plakater

Her under ‘botaniske plakater’ finder du flotte planter der ikke skal vandes og smukke blomster der ikke visner! Med andre ord – billeder, tegninger og malerier af de smukkeste planter printet som plakater. En botanisk have plakat kan gøre underværker for indretningen i stuen eller et køkken.

Plakater med planter

Planter er en stor del af den moderne danske indretning, og vi har håndplukket de flotteste plante plakater til dig og dit hjem. En plante plakat fra citatplakat.dk giver med sikkerhed en frisk nordisk pust til din indretning. Det gælder faktisk alle plakat med plakater. De giver liv og rum.

smukke plakater med botaniske blomster og plante motiver på plakat til væggen
Updating…
  • Ingen varer i kurven.
Kontakt os
Vi glæder os til at hjælpe dig!
Vores kundeservice vil gøre alt for at du bliver glad for dit køb – tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål, kommentarer eller ris/ros. Vi hører gerne fra dig.
Åbningstider for kundeservice
mandag: kl 19-21
tirsdag: kl 19-21
onsdag: kl 19-21
torsdag: kl 19-21
fredag: lukket
lørdag: lukket
søndag: kl 19-21
helligdage: lukket
Sådan laver du din egen Dialægt plakat

1)  Dialægt plakaterne er kendt for at være meget interne. Med det mener vi at plakaterne er lavet af de mennesker, som ved noget om den person eller det fag, som plakaten skal handle om. Jo mere internt du kan skrive, jo sjovere bliver plakaten ofte. 

2)  Brug linjeskift til at få tekstopstillingen til at se pæn ud. Korte linjer giver en større skrift, som er nemmere at læse på afstand. 

3)  Undgå at skrive for meget tekst, så de to tekster flyder sammen, da det ikke ser så pænt. Prøv eventuelt at omformulere citatet eller brug forkortelser. 

Held og Lykke

KH Dialægt og Citatplakat

Sådan laver du din egen Definitions plakat
Sjov og sød plakat med definition af hvad en morfar er

1) Start med at indtaste det ord du vil definere

2) Det næste felt er ordets lydskrift – altså hvordan det udtales. Find hjælp til lydskrift her.

3) I tredje felt skriver du den sjove betydning af dit emne.
Eksempel: “1. Kage er en spise, der oftest serveres som dessert, men som også fungerer ganske fortrinligt som både forret og hovedret.”

4) Slutteligt, giver det en god effekt, hvis det er muligt at finde ét eller flere sjove synonymer til ordet. For eksempel “kage = spiselig lykke”, eller “Sofie = den perfekte veninde”