(+45) 60 70 70 81 ✔️ Fri fragt over 399,- ✔️ Bytteservice: 30 dage ✔️ Levering: 3-5 hverdage service@citatplakat.dk
Summer Sale -20% på ALT i plakater og rammer BRUG KODEN: SOMMER Luk ✕

Tuborg manden øl plakat

Tuborg manden øl plakat

Den ikoniske reklame plakat fra Tuborg med “Den Tørstige Mand” også kendt som Tuborg Manden.
Perfekt plakat til køkkenet eller hjemmebaren eller som gave til enhver ølelsker!

Ryd
  

Den ikoniske reklame plakat fra Tuborg med “Den Tørstige Mand” også kendt som Tuborg Manden.
Perfekt plakat til køkkenet eller hjemmebaren eller som gave til enhver ølelsker!

Tuborg Manden – Den Tørstige Mand

Denne ikoniske reklame plakat fra Tuborg kender de fleste danskere. Den er tegnet af Erik Henningsen helt tilbage i år 1900 og blev skabt til en konkurrence udskrevet af Tuborg om at tegne en ny reklameplakat til bryggeriet. Faktisk endte Den Tørstige Mand kun med at vinde 2. pladsen, men direktøren for Tuborg var så glad for tegningen, at den alligevel endte med at komme på både plakater og skilte over hele Danmark og står den dag i dag stadig som en af de mest ikoniske reklame plakater nogensinde.

Tuborgmanden – Hele Danmarks Ølelsker!

Og hvorfor er den så blevet så ikonisk? Plakaten formår at skabe et øjebliksbillede som vi alle kan sætte os ind i og gør os i stand til nemt at digte vores egen historie: Hvem er manden? For han er tydeligvis på afveje – Langt ude på landet i tøj som slet ikke minder om en landmands! Samtidig kan man se at det er en varm sommerdag i Danmark, tuborgmanden sveder og det eneste han tænker på lige i dette øjeblik er en stor, kold Tuborg øl! Se det er en god reklame plakat! Sjovt nok er selve produktet ikke engang med på plakaten, nemlig en Tuborg øl.

Den Tørstige Mand fra Tuborg i hjemmet

Den ikoniske plakat fra Tuborg passer perfekt ind i flere af hjemmet rum: Køkkenet, gangen/entréen, kontoret eller slyngelstuen/hjemmebaren, hvis du er så heldig at have en sådan i hjemmet. Plakaten kan fåes i hele 4 forskellige størrelser, så det burde være muligt at finde en størrelse som du har plads til i dit hjem. Plakaten med Tuborg Manden er også den oplagte gaveidé til øl-elskeren.

Plakat med et billede af den tørstige mand eller tuborg manden

Updating…
  • Ingen varer i kurven.
Størrelsesguide
Miljørigtig produktion

Undgå plakatspild!

I modsætning til mange virksomheder, så bliver alle plakater på Citatplakat.dk først produceret, når du har lagt en bestilling. Det betyder, at vi ikke har spilder klodens værdifulde resourcer på produkter, som aldrig kommer i brug.

Kontakt os
Vi glæder os til at hjælpe dig!
Vores kundeservice vil gøre alt for at du bliver glad for dit køb – tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål, kommentarer eller ris/ros. Vi hører gerne fra dig.
Åbningstider for kundeservice
mandag: kl 10-13
tirsdag: kl 10-13
onsdag: kl 10-13
torsdag: kl 10-13
fredag: kl 10-13
lørdag: lukket
søndag: lukket
helligdage: lukket
Sådan laver du din egen Dialægt plakat

1)  Dialægt plakaterne er kendt for at være meget interne. Med det mener vi at plakaterne er lavet af de mennesker, som ved noget om den person eller det fag, som plakaten skal handle om. Jo mere internt du kan skrive, jo sjovere bliver plakaten ofte. 

2)  Brug linjeskift til at få tekstopstillingen til at se pæn ud. Korte linjer giver en større skrift, som er nemmere at læse på afstand. 

3)  Undgå at skrive for meget tekst, så de to tekster flyder sammen, da det ikke ser så pænt. Prøv eventuelt at omformulere citatet eller brug forkortelser. 

Held og Lykke

KH Dialægt og Citatplakat

Sådan laver du din egen Definitions plakat
Sjov og sød plakat med definition af hvad en morfar er

1) Start med at indtaste det ord du vil definere

2) Det næste felt er ordets lydskrift – altså hvordan det udtales. Find hjælp til lydskrift her.

3) I tredje felt skriver du den sjove betydning af dit emne.
Eksempel: “1. Kage er en spise, der oftest serveres som dessert, men som også fungerer ganske fortrinligt som både forret og hovedret.”

4) Slutteligt, giver det en god effekt, hvis det er muligt at finde ét eller flere sjove synonymer til ordet. For eksempel “kage = spiselig lykke”, eller “Sofie = den perfekte veninde”