I den femte Olsen Banden-film har Balling og Bahs fundet den fantastiske formel, som kommer til at kendetegne resten af filmene i rækken. Dynamit-Harry er tilbage i en (midlertidig) tørlagt udgave, og den klassiske kapitalist-skurk Hallandsen er trådt ind på scenen sammen med hans småfede og almindelige håndlanger “Bøffen”. Sidst men ikke mindst er dette den første film, hvor vi får Axel Strøbyes fuldkomment fænomenale Kriminalassistent Jensen at se. Alt dette udgør ingredienserne i det festfyrværkeri af en film, som er Olsen Banden går amok.
Her har Egon en genial plan til et kup, men han får sin sag for med at få resten af banden med, da Benny og Kjeld er blevet juniorchef og lagerchef i en købmandsforretning. Dette er startskuddet til et hyldende skægt eventyr med en mini-tank, Egon der skal agere tysker og en ølvogn – som man selvfølgelig ikke kan stoppe.
Denne plakat er en hyldest til den måske bedste Olsen Banden-film af dem alle? Den har i hvert fald mere end bare flødeskum og bananlikør!
Olsen Banden har siden deres første film 1968, haft en helt særlig plads i danskernes hjerter. Olsen Banden konceptet blev da også hurtigt forsøgt gjort efter i vores nabolande Sverige og Norge, i Sverige under navnet Jönssonligan og i Norge under navnet Olsenbanden. og den danske udgave er blevet eftersynkroniseret på tysk og er/var yders populært i det østtyske. De tre mest sete danske film er desuden Olsen-banden-film. 1. Olsen-banden ser rødt (1976): 1.201.145 solgte billetter 2. Olsen-banden deruda’ (1977): 1.044.787 solgte billetter 3. Olsen-banden går i krig (1978): 1.005.753 solgte billetter. Så når de populære skældsord virker bekendte er det ikke helt tilfældigt for Egon Olsens Sviner og til Benny Frandsen og Kjeld Jensen, er kørt over skærmen mere end bare et par gang.
Plakaten er lavet i tæt samarbejde med Nordisk Film.
Gennem et tæt og mangeårigt samarbejde med Nordisk Film har vi lavet plakater med mange af de kendte karakterer og figurer fra klassiske danske film. Når du køber plakater, som er lavet sammen med Nordisk Film støtter du op om Nordisk Film og dermed filmkunsten i Danmark.
21x30cm er vores mindste plakat.
Størrelsen kendes også som A4.
30x42cm
30x42cm er vores næstmindste plakat.
Størrelsen kendes også som A3.
50x70cm
50x70cm er vores næststørste plakat.
Størrelsen kendes også som B2.
70x100cm
70x100cm er vores største plakat.
Størrelsen kendes også som B1.
Miljørigtig produktion
Undgå plakatspild!
I modsætning til mange virksomheder, så bliver alle plakater på Citatplakat.dk først produceret, når du har lagt en bestilling. Det betyder, at vi ikke har spilder klodens værdifulde resourcer på produkter, som aldrig kommer i brug.
Kontakt os
Vi glæder os til at hjælpe dig!
Vores kundeservice vil gøre alt for at du bliver glad for dit køb – tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål, kommentarer eller ris/ros. Vi hører gerne fra dig.
1) Dialægt plakaterne er kendt for at være meget interne. Med det mener vi at plakaterne er lavet af de mennesker, som ved noget om den person eller det fag, som plakaten skal handle om. Jo mere internt du kan skrive, jo sjovere bliver plakaten ofte.
2) Brug linjeskift til at få tekstopstillingen til at se pæn ud. Korte linjer giver en større skrift, som er nemmere at læse på afstand.
3) Undgå at skrive for meget tekst, så de to tekster flyder sammen, da det ikke ser så pænt. Prøv eventuelt at omformulere citatet eller brug forkortelser.
Held og Lykke
KH Dialægt og Citatplakat
Sådan laver du din egen Definitions plakat
1) Start med at indtaste det ord du vil definere
2) Det næste felt er ordets lydskrift – altså hvordan det udtales. Find hjælp til lydskrift her.
3) I tredje felt skriver du den sjove betydning af dit emne. Eksempel: “1. Kage er en spise, der oftest serveres som dessert, men som også fungerer ganske fortrinligt som både forret og hovedret.”
4) Slutteligt, giver det en god effekt, hvis det er muligt at finde ét eller flere sjove synonymer til ordet. For eksempel “kage = spiselig lykke”, eller “Sofie = den perfekte veninde”