(+45) 60 70 70 81 ✔️ Fri fragt over 399,- ✔️ Bytteservice: 30 dage ✔️ Levering: 3-5 hverdage service@citatplakat.dk

De sjoveste citater, fra den velkendte Matador serie, på plakater

TV serien Matador

Se Matador serien, med de mest velkendte citater fra Tante Møghe, Grisehandler Larsen, Frk. Hollenberg og Maude Varnæs på sjove plakater. Matador er en dansk filmskat, og nærmest et folkeeje. Mindst én gang om året kan man være sikker på at der kommer en Matador genudsendelse af serien, og den bliver uden tvivl set af størstedelen af befolkningen hver gang! Matador består af 24 afsnit, og titlen er selvfølgelig inspireret af det velkendte brætspil, som handler om at købe ejendomme, og få andre til at betale for at bruge disse. Første afsnit i serien blev vist i november 1978, og siden er serien altså rullet over skærmen med jævne mellemrum, hvorfor vi hos Citatplakat syntes, at vi skulle have en serie af plakater med sjove citater fra filmen.

Plakater med Matador

Vi har hos Citatplakat sørget for at bevare den rette stemning fra Matador serien i plakaterne. Vores grafiske plakater indeholder objekter fra Matador, som f.eks. Oluf Larsen, hans bil, hunden Kvik, og på alle plakater ses i baggrunden en velkendt bygning fra Korsbæk.
Udover de grafiske plakater har vi også lavet en serie af simple plakater med citater fra de kendte karakterer fra Matador, heriblandt Mads Skjern, Daniel Skjern, Oluf Larsen, Tante Møghe, Maude Varnæs og mange flere. Hvis man dog ikke lige kan finde ud af hvilket citat fra serien der er ens yndlingscitat, har vi også en komplet plakat med alle de bedste citater fra serien samlet på én plakat.

Citater fra Matador

Det har faktisk været noget af en udfordring for os her på Citatplakat.dk, at skulle finde citater fra Matador. Ikke fordi der ikke er nogen citater at komme efter, men mest fordi mange af citaterne er blevet fordrejet og fortolket gennem tiden. Citater som ”Hvad siger manden, Misse” og ”Jeg går op og lægger mig, Hans Christian”, er faktisk aldrig blevet udtalt i Matador. Det er blot citater som seerne af serien har uddraget, ud fra en kombination af den måde karaktererne er på, og de ting de siger. Maude siger i virkeligheden kun ”Jeg går op” eller ”Jeg går i seng”, og tante Møghe bruger kun sætningen ”Hvad siger han?”. Derfor har vi da også sørget for at lave plakater, både med de citater som folk husker, og de citater der rent faktisk bliver udtalt i serien.
På samme måde som folk husker ikke eksisterende citater fra Matador, er der faktisk også mange der mener at de kan huske en hel scene fra serien, hvor Misse lukker overlærer Andersen ude på altanen, men denne scene har aldrig fundet sted. Det er beskrivelsen som Misse Møghe giver, der er så beskrivende, at folk føler de har overværet scenariet.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.
Kontakt os
Vi glæder os til at hjælpe dig!
Vores kundeservice vil gøre alt for at du bliver glad for dit køb – tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål, kommentarer eller ris/ros. Vi hører gerne fra dig.
Åbningstider for kundeservice
mandag: kl 10-13
tirsdag: kl 10-13
onsdag: kl 10-13
torsdag: kl 10-13
fredag: kl 10-13
lørdag: lukket
søndag: lukket
helligdage: lukket
Sådan laver du din egen Dialægt plakat

1)  Dialægt plakaterne er kendt for at være meget interne. Med det mener vi at plakaterne er lavet af de mennesker, som ved noget om den person eller det fag, som plakaten skal handle om. Jo mere internt du kan skrive, jo sjovere bliver plakaten ofte. 

2)  Brug linjeskift til at få tekstopstillingen til at se pæn ud. Korte linjer giver en større skrift, som er nemmere at læse på afstand. 

3)  Undgå at skrive for meget tekst, så de to tekster flyder sammen, da det ikke ser så pænt. Prøv eventuelt at omformulere citatet eller brug forkortelser. 

Held og Lykke

KH Dialægt og Citatplakat

Sådan laver du din egen Definitions plakat
Sjov og sød plakat med definition af hvad en morfar er

1) Start med at indtaste det ord du vil definere

2) Det næste felt er ordets lydskrift – altså hvordan det udtales. Find hjælp til lydskrift her.

3) I tredje felt skriver du den sjove betydning af dit emne.
Eksempel: “1. Kage er en spise, der oftest serveres som dessert, men som også fungerer ganske fortrinligt som både forret og hovedret.”

4) Slutteligt, giver det en god effekt, hvis det er muligt at finde ét eller flere sjove synonymer til ordet. For eksempel “kage = spiselig lykke”, eller “Sofie = den perfekte veninde”