(+45) 60 70 70 81 ✔️ Fri fragt over 399,- ✔️ Bytteservice: 30 dage ✔️ Levering: 3-5 hverdage service@citatplakat.dk

Olsen Banden citater på plakater

Med hele 14 Olsen Banden film i rækken, som eksempelvis Olsen Banden i Jylland, Olsen Banden på spanden, Olsen Banden ser rødt, og mange flere, er der ingen tvivl om, at Olsen-banden nok er en af de største filmsucceser i Danmark. Det er da heller ikke overraskende, når skuespillere som Ove Sprogøe, Morten Grunwald, Poul Bundgaard og Kirsten Walther besidder hovedrollerne i samtlige Olsen Banden film. Derfor har vi hos Citatplakat.dk valgt at udvikle en serie af sjove plakater, som indeholder alle de bedste citater og de sjove karakterer, herunder Egon Olsen med ”Jeg har en plan”, Benny Frandsen med ”Skidegodt, Egon”, Kjeld Jensen med ”Er det farligt”, Yvonne Jensen med ”Meget har du budt mig”, Børge Jensen med ”Hva’ sagde jeg?”, Dynamit Harry med ”Ta’ en pilsner” og Bøffen med ”Jeg ved præcis hvordan!”.

Citat plakater med Olsen Banden

Når vi hos Citatplakat.dk har valgt at lave plakater med Olsen Banden, er det fordi det er film som næsten alle kan huske. Det folkekære filmunivers indeholder masser af citater og objekter som er oplagte at hylde ved at komme dem på plakater. De sjove plakater er da også både populære og stilfulde, og passer ind i enhver indretning. Faktisk ligger vores Olsen Banden plakater blandt de mest populære plakater på Citatplakat.dk, med plakaten kaldet ”Olsen Banden” i spidsen. Bryd den kedelige indretning med et sjovt og simpelt plakat design fra vores Olsen Banden serie. Alle vores Olsen Banden plakater er udviklet i samarbejde med Nordisk Film, som i år fejrer filmenes 50 års jubilæum med en særudstilling på deres adresse i Valby.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.
Kontakt os
Vi glæder os til at hjælpe dig!
Vores kundeservice vil gøre alt for at du bliver glad for dit køb – tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål, kommentarer eller ris/ros. Vi hører gerne fra dig.
Åbningstider for kundeservice
mandag: kl 10-13
tirsdag: kl 10-13
onsdag: kl 10-13
torsdag: kl 10-13
fredag: kl 10-13
lørdag: lukket
søndag: lukket
helligdage: lukket
Sådan laver du din egen Dialægt plakat

1)  Dialægt plakaterne er kendt for at være meget interne. Med det mener vi at plakaterne er lavet af de mennesker, som ved noget om den person eller det fag, som plakaten skal handle om. Jo mere internt du kan skrive, jo sjovere bliver plakaten ofte. 

2)  Brug linjeskift til at få tekstopstillingen til at se pæn ud. Korte linjer giver en større skrift, som er nemmere at læse på afstand. 

3)  Undgå at skrive for meget tekst, så de to tekster flyder sammen, da det ikke ser så pænt. Prøv eventuelt at omformulere citatet eller brug forkortelser. 

Held og Lykke

KH Dialægt og Citatplakat

Sådan laver du din egen Definitions plakat
Sjov og sød plakat med definition af hvad en morfar er

1) Start med at indtaste det ord du vil definere

2) Det næste felt er ordets lydskrift – altså hvordan det udtales. Find hjælp til lydskrift her.

3) I tredje felt skriver du den sjove betydning af dit emne.
Eksempel: “1. Kage er en spise, der oftest serveres som dessert, men som også fungerer ganske fortrinligt som både forret og hovedret.”

4) Slutteligt, giver det en god effekt, hvis det er muligt at finde ét eller flere sjove synonymer til ordet. For eksempel “kage = spiselig lykke”, eller “Sofie = den perfekte veninde”