(+45) 60 70 70 81 ✔️ Fri fragt over 399,- ✔️ Julegaver byttes frem til 15/01/23 ✔️ Levering: 3-5 hverdage service@citatplakat.dk

Frida Kahlo Plakat

Giv din indretning ny energi med farverige plakater inspireret af den mexikanske kunstner Frida Kahlo *OBS – ikke hendes egne originale selvportrætter. Udover at være kunstner, var hun også et stort feministisk forbillede i det 20. århundredes sidste årtier, på grund af hendes figurative åbenhed. Nogle af hendes kendetegn er hendes store øjenbryn og hendes opsatte hår med farverige blomster.

Indret med farverige Frida Kahlo plakater

Vores flotte og farverige plakater inspireret af Frida Kahlo og hendes kunst er en perfekt måde at få flotte farver på væggen i hjemmet – hvad end det er til soveværelset, i stuen, på kontoret eller i et hvilket som helst andet rum, så passer vores Frida Kahlo plakater perfekt ind.

plakater med frida kahlo plakater og motiver og kunstværker til væggen
Updating…
  • Ingen varer i kurven.
Kontakt os
Vi glæder os til at hjælpe dig!
Vores kundeservice vil gøre alt for at du bliver glad for dit køb – tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål, kommentarer eller ris/ros. Vi hører gerne fra dig.
Åbningstider for kundeservice
mandag: kl 19-21
tirsdag: kl 19-21
onsdag: kl 19-21
torsdag: kl 19-21
fredag: lukket
lørdag: lukket
søndag: kl 19-21
helligdage: lukket
Sådan laver du din egen Dialægt plakat

1)  Dialægt plakaterne er kendt for at være meget interne. Med det mener vi at plakaterne er lavet af de mennesker, som ved noget om den person eller det fag, som plakaten skal handle om. Jo mere internt du kan skrive, jo sjovere bliver plakaten ofte. 

2)  Brug linjeskift til at få tekstopstillingen til at se pæn ud. Korte linjer giver en større skrift, som er nemmere at læse på afstand. 

3)  Undgå at skrive for meget tekst, så de to tekster flyder sammen, da det ikke ser så pænt. Prøv eventuelt at omformulere citatet eller brug forkortelser. 

Held og Lykke

KH Dialægt og Citatplakat

Sådan laver du din egen Definitions plakat
Sjov og sød plakat med definition af hvad en morfar er

1) Start med at indtaste det ord du vil definere

2) Det næste felt er ordets lydskrift – altså hvordan det udtales. Find hjælp til lydskrift her.

3) I tredje felt skriver du den sjove betydning af dit emne.
Eksempel: “1. Kage er en spise, der oftest serveres som dessert, men som også fungerer ganske fortrinligt som både forret og hovedret.”

4) Slutteligt, giver det en god effekt, hvis det er muligt at finde ét eller flere sjove synonymer til ordet. For eksempel “kage = spiselig lykke”, eller “Sofie = den perfekte veninde”