(+45) 60 70 70 81 ✔️ Fri fragt over 399,- ✔️ Bytteservice: 30 dage ✔️ Levering: 3-5 hverdage service@citatplakat.dk
Køb et gavekort til fysisk levering eller print selv her! Se vores gavekort her Luk ✕

Plakat med verdenskort

Giv dine vægge nyt liv idag med et verdenskort fra Citatplakat.dk. Vi har et stort udvalg af plakater med verdenskort, til både små og store. Fra det klassiske look fra folkeskolen til mere moderne versioner i fuld farve eller vandfarver. og naturligvis har vi også verdenskort til børneværelset!

Stort verdenskort til væg

Store verdenskort til væggen er blevet hyper moderne og det kan vi godt forstå. Det giver et udgangspunkt for drømme og samtaler om hvor man har været og hvor man skal hen.

Verdenskort delt i 3

Vores største verdenskort er det tredelte verdenskort, hvor hver plakat er 70x100cm. Så bliver det ikke større! Vi synes, at de tre delte verdenskort er perfekte henover en sofa, som fx på billedet er på siden.

Køb verdenskort online

Hos Citatplakat.dk er det nemt at købe verdenskort online – vi sender både plakater som rør eller indrammet. Hvis du køber en ramme samtidig med et verdenskort, så rammer vi den selvfølgelig ind, så den er klar til at hænge op på væggen.

plakater med verdenskort på væg
Updating…
  • Ingen varer i kurven.
Kontakt os
Vi glæder os til at hjælpe dig!
Vores kundeservice vil gøre alt for at du bliver glad for dit køb – tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål, kommentarer eller ris/ros. Vi hører gerne fra dig.
Åbningstider for kundeservice
mandag: kl 10-13
tirsdag: kl 10-13
onsdag: kl 10-13
torsdag: kl 10-13
fredag: kl 10-13
lørdag: lukket
søndag: lukket
helligdage: lukket
Sådan laver du din egen Dialægt plakat

1)  Dialægt plakaterne er kendt for at være meget interne. Med det mener vi at plakaterne er lavet af de mennesker, som ved noget om den person eller det fag, som plakaten skal handle om. Jo mere internt du kan skrive, jo sjovere bliver plakaten ofte. 

2)  Brug linjeskift til at få tekstopstillingen til at se pæn ud. Korte linjer giver en større skrift, som er nemmere at læse på afstand. 

3)  Undgå at skrive for meget tekst, så de to tekster flyder sammen, da det ikke ser så pænt. Prøv eventuelt at omformulere citatet eller brug forkortelser. 

Held og Lykke

KH Dialægt og Citatplakat

Sådan laver du din egen Definitions plakat
Sjov og sød plakat med definition af hvad en morfar er

1) Start med at indtaste det ord du vil definere

2) Det næste felt er ordets lydskrift – altså hvordan det udtales. Find hjælp til lydskrift her.

3) I tredje felt skriver du den sjove betydning af dit emne.
Eksempel: “1. Kage er en spise, der oftest serveres som dessert, men som også fungerer ganske fortrinligt som både forret og hovedret.”

4) Slutteligt, giver det en god effekt, hvis det er muligt at finde ét eller flere sjove synonymer til ordet. For eksempel “kage = spiselig lykke”, eller “Sofie = den perfekte veninde”