(+45) 60 70 70 81 ✔️ Fri fragt over 399,- ✔️ Julegaver byttes frem til 15/01/23 ✔️ Levering: 3-5 hverdage service@citatplakat.dk

Byplakater – plakater med byer

“Hvor er du fra?”. Hele din livs historie stammer et sted fra og det er herfra din verden går. Vi har samlet plakater, hvor motivet har byer og kort tilfælles. Vi ønsker, at du skal kunne vise hvem du er og hvor du kommer fra med billeder, kort og byplakater.

Byer og kort fra hele Verdenen – Vi har landkort og billeder fra Danmark og det store udland.

Landkort og bykort som vægkunst

Vores kunder efterspørger i stigende grad landkort og bykort som en del af indretningen i boligen. Vi udbygger løbende vores kategori om kort og byer. Mangler du en plakat med et bestemt motiv, så skriv gerne til <a href=”#kontakt-os”>kundeservice</a> – så tager vi et kig på det.

plakater med byer og kort
Updating…
Kontakt os
Vi glæder os til at hjælpe dig!
Vores kundeservice vil gøre alt for at du bliver glad for dit køb – tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål, kommentarer eller ris/ros. Vi hører gerne fra dig.
Åbningstider for kundeservice
mandag: kl 19-21
tirsdag: kl 19-21
onsdag: kl 19-21
torsdag: kl 19-21
fredag: lukket
lørdag: lukket
søndag: kl 19-21
helligdage: lukket
Sådan laver du din egen Dialægt plakat

1)  Dialægt plakaterne er kendt for at være meget interne. Med det mener vi at plakaterne er lavet af de mennesker, som ved noget om den person eller det fag, som plakaten skal handle om. Jo mere internt du kan skrive, jo sjovere bliver plakaten ofte. 

2)  Brug linjeskift til at få tekstopstillingen til at se pæn ud. Korte linjer giver en større skrift, som er nemmere at læse på afstand. 

3)  Undgå at skrive for meget tekst, så de to tekster flyder sammen, da det ikke ser så pænt. Prøv eventuelt at omformulere citatet eller brug forkortelser. 

Held og Lykke

KH Dialægt og Citatplakat

Sådan laver du din egen Definitions plakat
Sjov og sød plakat med definition af hvad en morfar er

1) Start med at indtaste det ord du vil definere

2) Det næste felt er ordets lydskrift – altså hvordan det udtales. Find hjælp til lydskrift her.

3) I tredje felt skriver du den sjove betydning af dit emne.
Eksempel: “1. Kage er en spise, der oftest serveres som dessert, men som også fungerer ganske fortrinligt som både forret og hovedret.”

4) Slutteligt, giver det en god effekt, hvis det er muligt at finde ét eller flere sjove synonymer til ordet. For eksempel “kage = spiselig lykke”, eller “Sofie = den perfekte veninde”