Design-selv-plakat

149DKK - 399DKK

Design din helt egen personlige citatplakat, bare udfyld felterne herunder!

Ryd

Citat*

Karakter*

Faktalinjer*

Product price:
Additional options total:
Order total:

Design din egen Citatplakat

Nu kan du lave en Citatplakat med dit helt eget design!
Har du en ven eller et familiemedlem, der er kommet med en gylden kommentar, som fortjener at blive foreviget på en plakat, eller kan du bare ikke finde lige det filmcitat, du leder efter, i vores standardsortiment? Så kan du nu designe din helt egen Citatplakat, i samme stil som vores ‘SIMPEL’-plakater! Det er nemt og hurtigt, og det bliver ikke mere personligt!

Find vores ‘SIMPEL’-sortiment lige her: https://citatplakat.dk/plakater/citatplakater/simpel/

Sådan designer du din helt personlige Citatplakat

Alt du skal gøre, for at komme i gang med at designe din helt egen SIMPEL Citatplakat, er at udfylde ‘citat’-feltet med det citat du ønsker der skal foreviges, ‘karakter’-feltet med udtalerens navn eller alias, og ‘fakta’-felterne med de fakta du lige synes passer til citatet. Du styrer helt selv om det kun er én af faktalinjerne der skal udfyldes, eller om du vil bruge alle fire felter.

Når du har designet din plakat, kan du vælge at få den printet i en af de fem standardstørrelser vi fører på siden, B1 (70×100), B2 (50×70), A3 (30×42), A4 (21×30) og A5 (15×21). Derudover sælger vi også fine magnetrammer, der hænges op i en lædersnor, som giver et flot retro-look.

Ønsker du ramme til din plakat kan du finde disse under vores rammesortiment, som du finder lige her: https://citatplakat.dk/plakater/rammer/

Sørg for at læse din plakat igennem, når du har designet den

Når først din ordre er printet, kan den ikke refunderes. Derfor er det vigtigt, at du læser din plakat igennem en ekstra gang, inden du lægger din ordre!
Vær opmærksom på, at teksten på din plakat ikke går helt ud til kanten, da noget af teksten derved godt kan komme til at blive skjult af en eventuel rammekant, afhængigt af hvor bred en profil den ramme, som du vælger til din plakat, har.

Størrelse

L – 70×100 (B1), M – 50×70 (B2), S – 30×42 (A3), XS – 21×30 (A4), XXS – 15×21 (A5)

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Design-selv-plakat”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.

Varenummer: CS01 Kategorier: ,
Updating…
  • Ingen produkter i kurven.