Kontakt Citatplakat  (+45) 60 70 70 81✔️ Fri fragt fra 399,-   ✔️ Bytteservice 30 dage   ✔️Levering: 1-3 hverdage

Historien, konceptet og holdet bag

Citatplakat-butikken-i-Sct-mortens-gade-Næstved

Hipd.dk butik

Koncept

Citatplakat.dk gengiver tidens sjoveste danske citater på plakater. Konceptet er skabt for at bringe et smil på folks læber. Alle plakaterne bygget op om de sjoveste danske citater, og i overvejende grad om såkaldte catchphrases. Catchphrases er let genkendelige og ofte humoristiske citater, der spredes viralt og ofte bliver “adopteret” og brugt i daglig tale. Via den simple grafiske opsætning, ledes folks tanker hen på citatets oprindelse.

Konceptet er strøget ind i hjertet hos folk i alle aldre og følges allerede af over 50.000 personer på de sociale medier.

Vores plakater er udviklet i et simpelt grafisk udtryk med sans for detaljen, hvilket gør at plakaterne passer godt ind i de fleste moderne danske hjem. Med andre ord er Citatplakat.dk humor og indretning hånd i hånd, hvilket gør en Citatplakat til den perfekte gave, selv til manden eller kvinden der har alt.

– Vi har de bedste citater på plakaten

Historie

En sjov ide, opstået i godt selskab over en enkelt eller måske to, blev senere til hvad der i dag er kendt som Citatplakat.dk. Den 15. februar 2015 gik vi i luften med vores webshop, og de sjove plakater fandt hurtigt vej til danskernes hjerter! 

Vil du vide mere om hvordan konceptet Citatplakat.dk opstod, samt høre mere om personerne bag, så hop videre til vores blogpost om nettop dette, her.

Godkendelser

Vi går meget op i at du som kunde føler dig sikker når du handler med os på nettet. Derfor har vi fået en række juridiske E-handels mærker til at gennmgå vores sider for at sikre at vores forhold er i orden og Hipd.dk er godkendt af følgende certificeringer.

Miljø rigtig indpakning

Køb hos Dialægt/citatplakat ApS og støt 22 Danske Arbejdspladser!
Køb hos Dialægt/citatplakat ApS og støt 22 danske arbejdspladser!
Updating…
  • Ingen varer i kurven.
Plakater med sjove olsen banden citater

10% på din første ordre!

5 stjerner på Trustpilot

Fri fragt på køb over 399,-

30 dages bytteservice

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på din første ordre hos Citatplakat.dk!

-P.S der er ingen grund til at smutte endnu! Vidste du, at der her på shoppen under hvert produkt ligger et sjovt klip med citatet fra plakaten