Kontakt Citatplakat  (+45) 60 70 70 81✔️ Fri fragt fra 399,-   ✔️ Bytteservice 30 dage   ✔️Levering: 1-3 hverdage

Historien, konceptet og holdet bag

Citatplakat-butikken-i-Sct-mortens-gade-Næstved

Hipd.dk butik

Koncept

Citatplakat.dk gengiver tidens sjoveste danske citater på plakater. Konceptet er skabt for at bringe et smil på folks læber. Alle plakaterne bygget op om de sjoveste danske citater, og i overvejende grad om såkaldte catchphrases. Catchphrases er let genkendelige og ofte humoristiske citater, der spredes viralt og ofte bliver “adopteret” og brugt i daglig tale. Via den simple grafiske opsætning, ledes folks tanker hen på citatets oprindelse.

Konceptet er strøget ind i hjertet hos folk i alle aldre og følges allerede af over 50.000 personer på de sociale medier.

Vores plakater er udviklet i et simpelt grafisk udtryk med sans for detaljen, hvilket gør at plakaterne passer godt ind i de fleste moderne danske hjem. Med andre ord er Citatplakat.dk humor og indretning hånd i hånd, hvilket gør en Citatplakat til den perfekte gave, selv til manden eller kvinden der har alt.

– Vi har de bedste citater på plakaten

Historie

En sjov ide, opstået i godt selskab over en enkelt eller måske to, blev senere til hvad der i dag er kendt som Citatplakat.dk. Den 15. februar 2015 gik vi i luften med vores webshop, og de sjove plakater fandt hurtigt vej til danskernes hjerter! 

Vil du vide mere om hvordan konceptet Citatplakat.dk opstod, samt høre mere om personerne bag, så hop videre til vores blogpost om nettop dette, her.

Godkendelser

Vi går meget op i at du som kunde føler dig sikker når du handler med os på nettet. Derfor har vi fået en række juridiske E-handels mærker til at gennmgå vores sider for at sikre at vores forhold er i orden og Hipd.dk er godkendt af følgende certificeringer.

Miljø rigtig indpakning

Køb hos Dialægt/citatplakat ApS og støt 22 Danske Arbejdspladser!
Køb hos Dialægt/citatplakat ApS og støt 22 danske arbejdspladser!
Updating…
  • Ingen varer i kurven.
Plakater med sjove olsen banden citater

10% på din første ordre!

5 stjerner på Trustpilot

Fri fragt på køb over 399,-

30 dages bytteservice

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på din første ordre hos Citatplakat.dk!

-P.S der er ingen grund til at smutte endnu! Vidste du, at der her på shoppen under hvert produkt ligger et sjovt klip med citatet fra plakaten 

Sådan laver du din egen Dialægt plakat

1)  Dialægt plakaterne er kendt for at være meget interne. Med det mener vi at plakaterne er lavet af de mennesker, som ved noget om den person eller det fag, som plakaten skal handle om. Jo mere internt du kan skrive, jo sjovere bliver plakaten ofte. 

2)  Brug linjeskift til at få tekstopstillingen til at se pæn ud. Korte linjer giver en større skrift, som er nemmere at læse på afstand. 

3)  Undgå at skrive for meget tekst, så de to tekster flyder sammen, da det ikke ser så pænt. Prøv eventuelt at omformulere citatet eller brug forkortelser. 

Held og Lykke

KH Dialægt og Citatplakat

Sådan laver du din egen Definitions plakat
Sjov og sød plakat med definition af hvad en morfar er

1) Start med at indtaste det ord du vil definere

2) Det næste felt er ordets lydskrift – altså hvordan det udtales. Find hjælp til lydskrift her.

3) I tredje felt skriver du den sjove betydning af dit emne.
Eksempel: “1. Kage er en spise, der oftest serveres som dessert, men som også fungerer ganske fortrinligt som både forret og hovedret.”

4) Slutteligt, giver det en god effekt, hvis det er muligt at finde ét eller flere sjove synonymer til ordet. For eksempel “kage = spiselig lykke”, eller “Sofie = den perfekte veninde”