(+45) 60 70 70 81 ✔️ Fri fragt over 399,- ✔️ Bytteservice: 30 dage ✔️ Levering: 3-5 hverdage service@citatplakat.dk

Heste-Plakat

Heste-Plakat
Ryd
  

Inspirerende heste plakat med racer

Bliv klog på de forskellige hesteracer og deres farver, karakterer og kendetegn. Er du en hestepige? Eller har du en datter der er helt vild med heste? Så vil din datter elske denne heste plakat! Denne hesteplakat viser nemlig 14 forskellige populære hesteracer, og giver samtidig din datter mulighed for at blive klogere på hestens farver, karakter og kendetegn. På den måde er det ikke bare en flot plakat, men også en lærerig plakat til hestepigen.

Formålet med vores børneplakater er, at kunne inspirere vores kære små børn. De skal kunne noget mere end bare at være dekorative. Derfor kombinerer vi dekoration og information sammen på plakaterne.

På denne hesteplakat finder I Andalusier, Appaloosa, Araber, Engelsk Fuldblod, Frieser, Haflinger, Hannoveraner, Islænder, Lupita, Morgan, Nordbakker, Paso Fino, Pinto og selvfølgelig en Shetlandspony. Så er det op til din datter at finde ud af, hvilken af disse heste der passer til hende.

Passer perfekt til værelset.
NB ramme er ikke inkluderet i prisen.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.
Størrelsesguide
Miljørigtig produktion
prod

Undgå plakatspild!

I modsætning til mange virksomheder, så bliver alle plakater på Citatplakat.dk først produceret, når du har lagt en bestilling. Det betyder, at vi ikke har spilder klodens værdifulde resourcer på produkter, som aldrig kommer i brug.

Kontakt os
Vi glæder os til at hjælpe dig!
Vores kundeservice vil gøre alt for at du bliver glad for dit køb – tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål, kommentarer eller ris/ros. Vi hører gerne fra dig.
Åbningstider for kundeservice
mandag: kl 10-13
tirsdag: kl 10-13
onsdag: kl 10-13
torsdag: kl 10-13
fredag: kl 10-13
lørdag: lukket
søndag: lukket
helligdage: lukket
Sådan laver du din egen Dialægt plakat

1)  Dialægt plakaterne er kendt for at være meget interne. Med det mener vi at plakaterne er lavet af de mennesker, som ved noget om den person eller det fag, som plakaten skal handle om. Jo mere internt du kan skrive, jo sjovere bliver plakaten ofte. 

2)  Brug linjeskift til at få tekstopstillingen til at se pæn ud. Korte linjer giver en større skrift, som er nemmere at læse på afstand. 

3)  Undgå at skrive for meget tekst, så de to tekster flyder sammen, da det ikke ser så pænt. Prøv eventuelt at omformulere citatet eller brug forkortelser. 

Held og Lykke

KH Dialægt og Citatplakat

Sådan laver du din egen Definitions plakat
Sjov og sød plakat med definition af hvad en morfar er

1) Start med at indtaste det ord du vil definere

2) Det næste felt er ordets lydskrift – altså hvordan det udtales. Find hjælp til lydskrift her.

3) I tredje felt skriver du den sjove betydning af dit emne.
Eksempel: “1. Kage er en spise, der oftest serveres som dessert, men som også fungerer ganske fortrinligt som både forret og hovedret.”

4) Slutteligt, giver det en god effekt, hvis det er muligt at finde ét eller flere sjove synonymer til ordet. For eksempel “kage = spiselig lykke”, eller “Sofie = den perfekte veninde”