(+45) 60 70 70 81 ✔️ Fri fragt over 399,- ✔️ Bytteservice: 30 dage ✔️ Levering: 3-5 hverdage service@citatplakat.dk

Indret stuen med smukke plakater

Her har vi samlet de plakater, som vi mener er mest egnet til stuen. Indret med de fine og sjove plakater, og gør hjemmet personligt, flot, farverigt og humoristisk.

Kunst plakater til stuen

En oplagt mulighed for at pifte stuen op, er at indrette den med kunst plakater til stuen. Vi har +25 berømte kunstnere, som du kan mixe og lave en flot plakatvæg med.

Store plakater til stuen

En anden mulighed er at sætte få meget store plakater om i stuen. De store plakater giver en overvældende effekt, som ikke er til at tage fejl af. Ønsker du et imponerende udtryk, så vil vi anbefale 70x100cm størrelsen af vores plakater. Næsten alle plakater findes i denne store størrelse.

Stue indretning

Stuen er et af huset vigtigste rum og indretning stue er derfor en god måde at vise hvem du og familen er. Omgiv jer af de motiver, som I elsker og som gør jeg glade. Det skaber god stemning i hjemmet at stuen ser godt ud. Det vil dine gæster også sætte pris på.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.
Kontakt os
Vi glæder os til at hjælpe dig!
Vores kundeservice vil gøre alt for at du bliver glad for dit køb – tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål, kommentarer eller ris/ros. Vi hører gerne fra dig.
Åbningstider for kundeservice
mandag: kl 10-13
tirsdag: kl 10-13
onsdag: kl 10-13
torsdag: kl 10-13
fredag: kl 10-13
lørdag: lukket
søndag: lukket
helligdage: lukket
Sådan laver du din egen Dialægt plakat

1)  Dialægt plakaterne er kendt for at være meget interne. Med det mener vi at plakaterne er lavet af de mennesker, som ved noget om den person eller det fag, som plakaten skal handle om. Jo mere internt du kan skrive, jo sjovere bliver plakaten ofte. 

2)  Brug linjeskift til at få tekstopstillingen til at se pæn ud. Korte linjer giver en større skrift, som er nemmere at læse på afstand. 

3)  Undgå at skrive for meget tekst, så de to tekster flyder sammen, da det ikke ser så pænt. Prøv eventuelt at omformulere citatet eller brug forkortelser. 

Held og Lykke

KH Dialægt og Citatplakat

Sådan laver du din egen Definitions plakat
Sjov og sød plakat med definition af hvad en morfar er

1) Start med at indtaste det ord du vil definere

2) Det næste felt er ordets lydskrift – altså hvordan det udtales. Find hjælp til lydskrift her.

3) I tredje felt skriver du den sjove betydning af dit emne.
Eksempel: “1. Kage er en spise, der oftest serveres som dessert, men som også fungerer ganske fortrinligt som både forret og hovedret.”

4) Slutteligt, giver det en god effekt, hvis det er muligt at finde ét eller flere sjove synonymer til ordet. For eksempel “kage = spiselig lykke”, eller “Sofie = den perfekte veninde”