(+45) 60 70 70 81 ✔️ Fri fragt over 399,- ✔️ Bytteservice: 30 dage ✔️ Levering: 3-5 hverdage service@citatplakat.dk

Vigtigheden af billeder i soveværelset

Du starter og slutter din dag i soveværelset, så selvfølgelig skal dit soveværelse indrettes smukt, roligt, sjovt og personligt. Vi har håndplukket plakater til soveværelset, så du kan starte og slutte hver dag med et stort smil på læben og noget godt til øjnene inden de lukkes.

Billeder til soveværelse

En vigtig del af indretning er det visuelle udtryk på væggene. Her kan billeder over seng være en oplagt mulighed. De fleste soveværelser i danmark har en dobbeltseng og her passer to store 70x100cm billeder virkelig godt til. Det er også oplagt at finde to motiver, som repræsenterer hvem der ligger i sengen og hvem de er som mennesker. Billeder i soveværelset kan også indgå i en større billedvæg i soveværelset og dermed danne et helt udtryk for rummet.

Store plakat er til soveværelse

Der er i øjeblikket en trend med store plakater til soveværleset. Plakaterne skal ofte skal hænge bag på væggen bag senge skal være i størrelse 70x100cm, da det giver den efterspurgte overvældende effekt. Vi håber vores samling af soveværelsesplakater har vagt interesse. 

plakater på væg i soveværelse
Updating…
  • Ingen varer i kurven.
Kontakt os
Vi glæder os til at hjælpe dig!
Vores kundeservice vil gøre alt for at du bliver glad for dit køb – tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål, kommentarer eller ris/ros. Vi hører gerne fra dig.
Åbningstider for kundeservice
mandag: kl 10-13
tirsdag: kl 10-13
onsdag: kl 10-13
torsdag: kl 10-13
fredag: kl 10-13
lørdag: lukket
søndag: lukket
helligdage: lukket
Sådan laver du din egen Dialægt plakat

1)  Dialægt plakaterne er kendt for at være meget interne. Med det mener vi at plakaterne er lavet af de mennesker, som ved noget om den person eller det fag, som plakaten skal handle om. Jo mere internt du kan skrive, jo sjovere bliver plakaten ofte. 

2)  Brug linjeskift til at få tekstopstillingen til at se pæn ud. Korte linjer giver en større skrift, som er nemmere at læse på afstand. 

3)  Undgå at skrive for meget tekst, så de to tekster flyder sammen, da det ikke ser så pænt. Prøv eventuelt at omformulere citatet eller brug forkortelser. 

Held og Lykke

KH Dialægt og Citatplakat

Sådan laver du din egen Definitions plakat
Sjov og sød plakat med definition af hvad en morfar er

1) Start med at indtaste det ord du vil definere

2) Det næste felt er ordets lydskrift – altså hvordan det udtales. Find hjælp til lydskrift her.

3) I tredje felt skriver du den sjove betydning af dit emne.
Eksempel: “1. Kage er en spise, der oftest serveres som dessert, men som også fungerer ganske fortrinligt som både forret og hovedret.”

4) Slutteligt, giver det en god effekt, hvis det er muligt at finde ét eller flere sjove synonymer til ordet. For eksempel “kage = spiselig lykke”, eller “Sofie = den perfekte veninde”