(+45) 60 70 70 81 ✔️ Fri fragt over 399,- ✔️ Bytteservice: 30 dage ✔️ Levering: 3-5 hverdage service@citatplakat.dk

Billeder til kontor

Billeder til kontoret, kan godt være andet end bare flotte. Hos Citatplakat har vi både sjove og motiverende “quotes” samt praktiske og lærerige plakater, til det mere seriøse kontor.

Ønsker du et kontor med et specielt udtryk? Det kan være du er ved at starte din egen virksomhed op og har brug for den daglige indsprøjtning af motivation. Du kan tage dit ynglingscitat, hvis vi ikke allerede har en plakat med det, så kan du skrive det selv i en af vores personlige tekstplakater.

Indretning og effektivitet går hånd i hånd

Et kontor skal være et sted, hvor du kan koncentrerer dig. Det er vigtigt, at indretning og udsmykningen hjælper spiller dig god. En løsning på den udfordring kan være en plakat til kontoret. Har du et mantra eller at du bliver inspireret af tidligere tiders store tænker? Det kan også være at du har brug for åbne vider og natur motiver. Vi har et bredt udvalg af plakater til kontoret, som vi håber kan hjælpe din effektivitet.

plakater til væg i et kontor
Updating…
  • Ingen varer i kurven.
Kontakt os
Vi glæder os til at hjælpe dig!
Vores kundeservice vil gøre alt for at du bliver glad for dit køb – tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål, kommentarer eller ris/ros. Vi hører gerne fra dig.
Åbningstider for kundeservice
mandag: kl 10-13
tirsdag: kl 10-13
onsdag: kl 10-13
torsdag: kl 10-13
fredag: kl 10-13
lørdag: lukket
søndag: lukket
helligdage: lukket
Sådan laver du din egen Dialægt plakat

1)  Dialægt plakaterne er kendt for at være meget interne. Med det mener vi at plakaterne er lavet af de mennesker, som ved noget om den person eller det fag, som plakaten skal handle om. Jo mere internt du kan skrive, jo sjovere bliver plakaten ofte. 

2)  Brug linjeskift til at få tekstopstillingen til at se pæn ud. Korte linjer giver en større skrift, som er nemmere at læse på afstand. 

3)  Undgå at skrive for meget tekst, så de to tekster flyder sammen, da det ikke ser så pænt. Prøv eventuelt at omformulere citatet eller brug forkortelser. 

Held og Lykke

KH Dialægt og Citatplakat

Sådan laver du din egen Definitions plakat
Sjov og sød plakat med definition af hvad en morfar er

1) Start med at indtaste det ord du vil definere

2) Det næste felt er ordets lydskrift – altså hvordan det udtales. Find hjælp til lydskrift her.

3) I tredje felt skriver du den sjove betydning af dit emne.
Eksempel: “1. Kage er en spise, der oftest serveres som dessert, men som også fungerer ganske fortrinligt som både forret og hovedret.”

4) Slutteligt, giver det en god effekt, hvis det er muligt at finde ét eller flere sjove synonymer til ordet. For eksempel “kage = spiselig lykke”, eller “Sofie = den perfekte veninde”