(+45) 60 70 70 81 ✔️ Fri fragt over 399,- ✔️ Bytteservice: 30 dage ✔️ Levering: 3-5 hverdage service@citatplakat.dk

Billeder til køkken

Køkkenet bliver ofte refereret til som husets hjerte og vi ved fra os selv, at det er her hoveddelen af familien oftes findes. Der er her at maden og den livsgivende energi i familien findes. Vi har derfor samlet et bredt udvalg af vores plakater og billeder til køkkenet, som vi mener bidrager til hyggen og samhørigheden i familien. Vores køkken billeder kan også indgå i en samlet komposition af billeder til køkkenvæggen. Mulighederne er mange og det er kun fantasien, som sætter grænser.

Praktiske, men samtidig flotte plakater

Hos Citatplakat mener vi, at plakater kan meget mere end blot at pynte. vores køkkenplakater indeholder derfor opskrifter, madplaner, kødudskæringer, rødvinsguides, madguides og meget mere. En køkken plakat fra citatplakat er derfor ikke bare en en del af indretningen, men den kan bruges aktivt som et opslagsværk når opskriften til en cosmopolitan skal huskes eller når man kommer i tvivl om hvor meget estragon, der skal i bearnaise sovsen?

Sjove plakater til køkkenet

Vi har prøvet at finde både de sjove plakater til køkkenet og de fede plakater til køkkenet i denne kategori. Vi ved hvor mange af vores kunder, som sætter pris på humor i indretningen. Vi håber I tager godt imod vores køkkenplakater.

 

 

 

 

flotte plakater til køkken med opskrifter og guides
Updating…
  • Ingen varer i kurven.
Kontakt os
Vi glæder os til at hjælpe dig!
Vores kundeservice vil gøre alt for at du bliver glad for dit køb – tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål, kommentarer eller ris/ros. Vi hører gerne fra dig.
Åbningstider for kundeservice
mandag: kl 10-13
tirsdag: kl 10-13
onsdag: kl 10-13
torsdag: kl 10-13
fredag: kl 10-13
lørdag: lukket
søndag: lukket
helligdage: lukket
Sådan laver du din egen Dialægt plakat

1)  Dialægt plakaterne er kendt for at være meget interne. Med det mener vi at plakaterne er lavet af de mennesker, som ved noget om den person eller det fag, som plakaten skal handle om. Jo mere internt du kan skrive, jo sjovere bliver plakaten ofte. 

2)  Brug linjeskift til at få tekstopstillingen til at se pæn ud. Korte linjer giver en større skrift, som er nemmere at læse på afstand. 

3)  Undgå at skrive for meget tekst, så de to tekster flyder sammen, da det ikke ser så pænt. Prøv eventuelt at omformulere citatet eller brug forkortelser. 

Held og Lykke

KH Dialægt og Citatplakat

Sådan laver du din egen Definitions plakat
Sjov og sød plakat med definition af hvad en morfar er

1) Start med at indtaste det ord du vil definere

2) Det næste felt er ordets lydskrift – altså hvordan det udtales. Find hjælp til lydskrift her.

3) I tredje felt skriver du den sjove betydning af dit emne.
Eksempel: “1. Kage er en spise, der oftest serveres som dessert, men som også fungerer ganske fortrinligt som både forret og hovedret.”

4) Slutteligt, giver det en god effekt, hvis det er muligt at finde ét eller flere sjove synonymer til ordet. For eksempel “kage = spiselig lykke”, eller “Sofie = den perfekte veninde”