(+45) 60 70 70 81 ✔️ Fri fragt over 399,- ✔️ Bytteservice: 30 dage ✔️ Levering: 3-5 hverdage service@citatplakat.dk

En særlig dag – Dato plakat

Er der en bestemt dato som betyder meget for dig?
Dit første kys, bryllupsdagen eller dagen hvor I bliver forældre for første gang? Hvis du ønsker at fange dette tidspunkt i livet, så kan du let lave en flot datoplakat.

Start ved at udfylde felterne herunder.

En særlig dag – Dato plakat

Er der en bestemt dato som betyder meget for dig?
Dit første kys, bryllupsdagen eller dagen hvor I bliver forældre for første gang? Hvis du ønsker at fange dette tidspunkt i livet, så kan du let lave en flot datoplakat.

Start ved at udfylde felterne herunder.

Ryd
  
Specielt om personlige plakater

Personlige plakater kan ikke returneres eller byttes, da plakaten bliver printet præcist efter dine ønsker. Læs mere her. Hvis du har spørgsmål eller ris/ros, så kontakt kundeservice.
TIP: Dobbelttjek for stavefejl og om plakaten ser ud som du ønsker, inden du køber.

𝐿𝑖𝑣𝑒𝑡 𝑒𝑟 𝑖𝑘𝑘𝑒 𝑑𝑎𝑔𝑒𝑛𝑒 𝑑𝑒𝑟 𝑝𝑎𝑠𝑠𝑒𝑟𝑒𝑟… 𝐷𝑒𝑡 𝑒𝑟 𝑑𝑒 𝑑𝑎𝑔𝑒 𝑑𝑢 𝑎𝑙𝑑𝑟𝑖𝑔 𝑔𝑙𝑒𝑚𝑚𝑒𝑟!

Markér en særlig dag med en dato plakat

Vores liv er fyldt med store og små oplevelser, men der er begivenheder, som betyder alt for os. Det er til de helt store begivenheder i livet, at vi har lavet denne “En særlig dag”-plakat. Vi har alle oplevelser, som er store i vores liv og som er værd at gemme på.

Udfyld plakaten med dine personlige minder

Du kan lave plakaten præcis som du ønsker. Udfyld dato, sted og beskriv hvorfor netop dette tidspunkt er så unikt for dig. Plakaten bliver lavet præcist efter dine oplysninger, så mindet bliver bevaret og genoplevet på bedste vis.

Har du brug for hjælp til at udfylde plakaten?

Vi står klar til at hjælpe dig med din design selv Definitonsplakat. Skriv til os på service@citatplakat.dk.

Kan plakaten redigeres efter den er lagt i kurven?

Ja! Du kan redigere din plakat efter af den er blevet lagt i kurven. Det gøres ved at klikke på billedet af plakaten, så bliver du ledt tilbage til din plakat. Hvis du laver ændringer, så læg den i kurven igen og slet den gamle.

Kundeservice - Kontaktoplysninger

Kundeservice kan kontaktes på mail service@citatplakat.dk. Telefonen er åben fra kl. 19-21 mandag-torsdag og lørdag-søndag. Fredag og helligdage er kundeservice lukket.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.
Størrelsesguide
Miljørigtig produktion
prod

Undgå plakatspild!

I modsætning til mange virksomheder, så bliver alle plakater på Citatplakat.dk først produceret, når du har lagt en bestilling. Det betyder, at vi ikke har spilder klodens værdifulde resourcer på produkter, som aldrig kommer i brug.

Kontakt os
Vi glæder os til at hjælpe dig!
Vores kundeservice vil gøre alt for at du bliver glad for dit køb – tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål, kommentarer eller ris/ros. Vi hører gerne fra dig.
Åbningstider for kundeservice
mandag: kl 10-13
tirsdag: kl 10-13
onsdag: kl 10-13
torsdag: kl 10-13
fredag: kl 10-13
lørdag: lukket
søndag: lukket
helligdage: lukket
Sådan laver du din egen Dialægt plakat

1)  Dialægt plakaterne er kendt for at være meget interne. Med det mener vi at plakaterne er lavet af de mennesker, som ved noget om den person eller det fag, som plakaten skal handle om. Jo mere internt du kan skrive, jo sjovere bliver plakaten ofte. 

2)  Brug linjeskift til at få tekstopstillingen til at se pæn ud. Korte linjer giver en større skrift, som er nemmere at læse på afstand. 

3)  Undgå at skrive for meget tekst, så de to tekster flyder sammen, da det ikke ser så pænt. Prøv eventuelt at omformulere citatet eller brug forkortelser. 

Held og Lykke

KH Dialægt og Citatplakat

Sådan laver du din egen Definitions plakat
Sjov og sød plakat med definition af hvad en morfar er

1) Start med at indtaste det ord du vil definere

2) Det næste felt er ordets lydskrift – altså hvordan det udtales. Find hjælp til lydskrift her.

3) I tredje felt skriver du den sjove betydning af dit emne.
Eksempel: “1. Kage er en spise, der oftest serveres som dessert, men som også fungerer ganske fortrinligt som både forret og hovedret.”

4) Slutteligt, giver det en god effekt, hvis det er muligt at finde ét eller flere sjove synonymer til ordet. For eksempel “kage = spiselig lykke”, eller “Sofie = den perfekte veninde”