(+45) 60 70 70 81 ✔️ Fri fragt over 399,- ✔️ Bytteservice: 30 dage ✔️ Levering: 3-5 hverdage service@citatplakat.dk

Handelsbetingelser

Senest opdateret 16. november 2021

Kundeservice

Alle henvendelser skal ske via mail. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 24 timer.

Kundeservice Åbningstider:

Åbent mandag til fredag
Lukket lørdag – søndag og helligdage.

Leveringstid og forsendelse

Vi pakker ordrer alle hverdage og får afhentet dagens ordrer klokken 16. Ordrer som er modtaget i weekenden, på helligdage eller efter klokken 16, afsendes den efterfølgende hverdag.
Vores forventede leveringstid er 3-5 hverdage. 
Vi leverer alle ordrer til Danmark på over DKK 399,- gratis.
Efter afsendelsen af din pakke, modtager du et ‘Track & Trace’ nummer via E-mail, som afsendes automatisk første gang vores fragt leverandør registrerer pakken på deres pakkecentral.

Du har mulighed for at vælge følgende fragtmuligheder når du handler hos os:

 • Fragt uden omdeling – DKK 29,- (pakkeshop vælges ved checkout)
 • Fragt med omdeling – DKK 49,- (levering til din hoveddør)

Hvis ikke du er hjemme når fragtmanden kommer med din ordre, vil du modtage en afhentningsblanket i din postkasse, og kan herefter afhente din ordre i nærmeste pakkeshop.

Priser og betaling

Alle priser på siden er inklusive 25% moms.

Følgende betalingsmetoder kan anvendes på siden:

 • Betalingskort (Dankort, Visa, Mastercard)
 • MobilePay
 • ViaBill

Vi tager ikke kortgebyrer.

Købelovens samtidigheds-grundsætning

I Danmark gælder en samtidighedsgrundsætning indenfor købeloven. Den siger at betaling og levering skal ske samtidig. For webshops er dette øjeblik defineret ved afsendelse af ordren. Vi må med andre ord ikke trække betalingen for ordren før den er afsendt. Det overholder vi 100%. På samme måde er det vigtigt at du kan betale for varen ved afsendelse, derfor reserveres beløbet på din konto så snart du trykker køb på shoppen. Pengene er i dette øjeblik ikke trukket men blot øremærket til denne bestemte handel og kan ikke bruges andetsteds.

Specielt om køb med ViaBill

Ved køb med ViaBill vil du modtage dine varer som ved en almindelig ordre. Herefter trækkes den rente- og gebyrfrie månedsydelse den 20. i hver måned. Ved fortrydelse af købet, ophører aftalen om betaling hos ViaBill.
ViaBill finansierer køb for op til DKK 2.000,-. Køb for over DKK 2.000,- finansieres i samarbejde med SparXpress.
Læs mere om ViaBill her: www.viabill.com/kredit

Ombytning og retur

30 dages bytteservice

Hos Citatplakat tilbyder vi 30 dages bytteservice. Normal dansk returret er kun 14 dage, men vi vil gerne sikre os at du bliver glad for dit køb og vi ved at mange af vores kunder køber plakater som gaver. Derfor giver vi også modtageren en chance for at se gaven an inden bytteperioden udløber. Citatplakat’s udvidet bytteservice betyder, at du som kunde har 30 dage til at gøre os opmærksomme på, at du ønsker at bytte din plakat eller ramme til en anden. Ønsker du at gøre brug af din bytteservice, kan du helt gratis printe en returlabel til din ordre her! Skulle der være en pengedifference i forhold til ombytningen, er det den pris du har betalt for din plakat eller ramme i første omgang, der tages udgangspunkt i, uanset hvad prisen på plakaten måtte være, på det tidspunkt, hvor du ønsker at bytte plakaten.
Vores udvidede bytteservice betyder altså, at du som kunde får hele 30 dage til at bytte din plakat til noget andet fra vores hjemmeside, eller til et tilgodebevis, som kan anvendes i tre år fra dagen hvor du modtager det. Returretten er kun gældende i 14 dage fra det øjeblik du modtager plakaten med posten, og er ikke en del af vores bytteservice.

Undtagelse: Personliggjorte plakater

Har du købt plakater, som er personliggjort har du accepteret at varen ikke kan byttes (det sker allerede på produktsiden). Grunden til at vi ikke kan bytte plakater, som er personliggjort, er netop at de er lavet personligt efter dine foreskrifter – Vi kan derfor ikke sælge den igen til en anden.

Returret og fortrydelsesret

Ønsker du at gøre brug af din almindelige 14 dages returret eller 14 dages fortrydelsesret, så skal det ske senest 14 dage efter din bestiling er modtaget. Du kan kun gøre brug af din ret på produkter som ikke er personliggjort. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i samme ordre, men disse leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.
Gå til vores returportal her

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen, uden samtidig at informere os om, at du ønsker at fortryde dit køb.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.
Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Specielt om julegaver

Køber du plakater og rammer som en julegave, så har du udvidet bytte ret helt frem til d. 15. januar året på den anden side af nytår. Hvis gaven er købt i november eller december måned, så anser vi købet for at være en julegave og bytte retten er derfor udvidet. Der gælder samme undtagelse for udvidet julegavebytteperiode som der gør ved personliggjorte plakater. Der er altså ikke bytteret på personliggjorte plakater selvom de er købt i november eller december måned.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du ønsker pengene tilbage for dit køb, skal du gøre opmærksom på dette inden for 14 dage fra modtagelse af dine vare. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.
Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.
Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.
Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, medmindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Erhvervskøb

Medmindre andet er aftalt skriftligt, så er der ikke fortrydelsesret på køb, der er foretaget som erhvervskøb.

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler gælder for varekøb på citatplakat.dk.
Når du handler hos os som forbruger, har du reklamationsret i 24 måneder.
Hvis din reklamation er berettiget betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængigt af den konkrete situation.
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Er reklamationen berettiget, refunderer vi din ordre. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.
I vores returportal, får du mulighed for at uddybe garantisagen.

Personlige oplysninger

Personoplysningerne registreres hos Citatplakat ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Den dataansvarlige på citatplakat.dk er Citatplakat ApS.
Som registreret hos Citatplakat ApS har du altid ret til at sende os dine indvendinger mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du i kraft af persondataloven. Henvendelse i den forbindelse sendes til: service@citatplakat.dk.

Ønsker du at vide mere om vores privatlivspolitik, kan du læse mere her.

Klageadgang

Har du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte 

 • Dialægt Citatplakat ApS 
 • Hørsvinget 3
 • 2630 Taastrup 
 • Danmark 
 • CVR: 37417327
   Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:
 • Center for Klageløsning 
 • Nævnenes Hus
 • Toldboden 2
 • 8800 Viborg
  www.forbrug.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – https://ec.europa.eu/odr

Yderligere accept ved køb på Citatplakat.dk

Som tillæg til køb på Citatplakat.dk, accepteres tilmelding til vores mailflow, som har til formål at sikre, at du som kunde for taget din bestilling i brug og at du får bedst mulig oplevelse med din køb. Ønskes dette afmeldt igen, kan du blot gøre dette første gang du modtager en nyhedsmail, eller ved at kontakte os her.

Hvem handler jeg med?

Citatplakat.dk er ejet af Dialægt Citatplakat ApS

 • Hørsvinget 3
 • 2630 Taastrup
 • Danmark
 • CVR: 37417327
Updating…
 • Ingen varer i kurven.
Kontakt os
Vi glæder os til at hjælpe dig!
Vores kundeservice vil gøre alt for at du bliver glad for dit køb – tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål, kommentarer eller ris/ros. Vi hører gerne fra dig.
Åbningstider for kundeservice
mandag: kl 19-21
tirsdag: kl 19-21
onsdag: kl 19-21
torsdag: kl 19-21
fredag: lukket
lørdag: lukket
søndag: kl 19-21
helligdage: lukket
Sådan laver du din egen Dialægt plakat

1)  Dialægt plakaterne er kendt for at være meget interne. Med det mener vi at plakaterne er lavet af de mennesker, som ved noget om den person eller det fag, som plakaten skal handle om. Jo mere internt du kan skrive, jo sjovere bliver plakaten ofte. 

2)  Brug linjeskift til at få tekstopstillingen til at se pæn ud. Korte linjer giver en større skrift, som er nemmere at læse på afstand. 

3)  Undgå at skrive for meget tekst, så de to tekster flyder sammen, da det ikke ser så pænt. Prøv eventuelt at omformulere citatet eller brug forkortelser. 

Held og Lykke

KH Dialægt og Citatplakat

Sådan laver du din egen Definitions plakat
Sjov og sød plakat med definition af hvad en morfar er

1) Start med at indtaste det ord du vil definere

2) Det næste felt er ordets lydskrift – altså hvordan det udtales. Find hjælp til lydskrift her.

3) I tredje felt skriver du den sjove betydning af dit emne.
Eksempel: “1. Kage er en spise, der oftest serveres som dessert, men som også fungerer ganske fortrinligt som både forret og hovedret.”

4) Slutteligt, giver det en god effekt, hvis det er muligt at finde ét eller flere sjove synonymer til ordet. For eksempel “kage = spiselig lykke”, eller “Sofie = den perfekte veninde”