(+45) 60 70 70 81 ✔️ Fri fragt over 399,- ✔️ Bytteservice: 30 dage ✔️ Levering: 3-5 hverdage service@citatplakat.dk
Køb et gavekort til fysisk levering eller print selv her! Se vores gavekort her Luk ✕

Den perfekte gave til mor

Mor er ikke altid nem at finde på gaver til, men vi ved at mor sætter pris på personlige og velovervejede gaver. Derfor er Citatplakater populære gaver til mor. Her finder du nemlig personlige gaver til mor, der viser hende, at du sætter pris på hende! Vi har samlet vores bedste gaveideer til mor her. Vis på en kærlig måde hvor højt du værdsætter hende og forkæl mor for alt det hun har gjort (og stadig nok gør).

Med en mor plakat fra Citatplakat rammer du hovedet på sømmet! Det er nemlig en både sød, sjov og anderledes gave til din mor, som garanteret også holder længere, siger mere og koster cirka det samme, som den sædvanlige kedelige blomsterbuket, og så kan den endda sendes lige til døren, hvis du selv er forhindret i personligt at forkæle din mor. Find alle vores gaveidéer til mor, her.

Send en personlig mors dags gave!

Din mor fortjener en sød og sjov Mors dags gave, men hvis du personligt er forhindret i at forkæle hende på selve dagen, har vi løsningen! Alle vores plakater til mor sendes senest 24 timer efter bestilling og er fremme inden for maks. 1-3 hverdage. Du skal blot udfylde hendes adresse informationer ved checkout, så sender vi Mors dags gaven direkte til din mor!

Hvad er Mors dag?

Mors dag er en tradition, som har sin oprindelse i slutningen af 1800 tallets USA. Dagen blev hurtigt anerkendt, som en dag hvor man generelt ærede mødres daglige bidrag. Dagen har faktisk siden 1914 været en officiel helligdag i USA.

Mors dag kom til Danmark i 1910, da en menighed inviterede til fejring af “Mothers Day”, inspireret af den amerikanske tradition, og er sidenhen blevet en tradition præget af mere kommercielle kræfter, der udnytter dagen til at sælge søde gaver til mødre landet over, heriblandt kort, platter, plakater, smykker, blomster, tøj, oplevelser og meget mere, ofte med et personligt tvist.

Mange lande fejrer Mors dag, men Mors dag falder på forskellige tidspunkter i forskellige lande, og traditionerne for dagen varierer fra land til land. I Danmark har vi fokus på at give lidt igen til vores kære mødre, der har givet os så meget, hvilket vi synes er en smuk tradition.

Hvornår er det Mors dag?

Mors dag falder altid på den 2. søndag i maj i Danmark. I år 2024 er det den 8. maj. Så nu er der altså ingen undskyldninger for ikke at forkæle din mor med sjove, søde, personlige og velovervejede gaver!

Personlig gave til mor

Design din helt egen Citatplakat til din mor, enten med et af dine egne eller et af hendes citater eller måske med et af hendes yndlingscitater. Design din personlige mor plakat her.

gave til mor - plakatvæg med gaveidder til mor og mors dag
Updating…
  • Ingen varer i kurven.
Kontakt os
Vi glæder os til at hjælpe dig!
Vores kundeservice vil gøre alt for at du bliver glad for dit køb – tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål, kommentarer eller ris/ros. Vi hører gerne fra dig.
Åbningstider for kundeservice
mandag: kl 10-13
tirsdag: kl 10-13
onsdag: kl 10-13
torsdag: kl 10-13
fredag: kl 10-13
lørdag: lukket
søndag: lukket
helligdage: lukket
Sådan laver du din egen Dialægt plakat

1)  Dialægt plakaterne er kendt for at være meget interne. Med det mener vi at plakaterne er lavet af de mennesker, som ved noget om den person eller det fag, som plakaten skal handle om. Jo mere internt du kan skrive, jo sjovere bliver plakaten ofte. 

2)  Brug linjeskift til at få tekstopstillingen til at se pæn ud. Korte linjer giver en større skrift, som er nemmere at læse på afstand. 

3)  Undgå at skrive for meget tekst, så de to tekster flyder sammen, da det ikke ser så pænt. Prøv eventuelt at omformulere citatet eller brug forkortelser. 

Held og Lykke

KH Dialægt og Citatplakat

Sådan laver du din egen Definitions plakat
Sjov og sød plakat med definition af hvad en morfar er

1) Start med at indtaste det ord du vil definere

2) Det næste felt er ordets lydskrift – altså hvordan det udtales. Find hjælp til lydskrift her.

3) I tredje felt skriver du den sjove betydning af dit emne.
Eksempel: “1. Kage er en spise, der oftest serveres som dessert, men som også fungerer ganske fortrinligt som både forret og hovedret.”

4) Slutteligt, giver det en god effekt, hvis det er muligt at finde ét eller flere sjove synonymer til ordet. For eksempel “kage = spiselig lykke”, eller “Sofie = den perfekte veninde”