(+45) 60 70 70 81 ✔️ Fri fragt over 399,- ✔️ Julegaver byttes frem til 15/01/23 ✔️ Levering: 3-5 hverdage service@citatplakat.dk

Den perfekte gave til verdens bedste far

“Gave til manden der har alt” er en meget udbredt Google søgning, hvilket formentlig er fordi, at det ikke altid er lige nemt at finde den perfekte Fars dags gave! Netop det problem håber vi, at vi kan hjælpe dig med, for vi har nemlig gennem de seneste 4 år lavet sjove, anderledes, personlige og relaterbare plakater, der på en forfriskende sjov men kærlig måde fortæller hvor højt vi værtsætter vores kære fædre. Med en far plakat fra Citatplakat rammer du hovedet på sømmet! Det er nemlig en sød, sjov og anderledes gave til far, som helt sikkert siger mere, og er noget sjovere, end de sædvanlige kedelige gaver, såsom vin og sokker og så kan den endda sendes lige til døren, hvis du selv er forhindret i at komme med den. Find alle vores gaveidéer til far her

Hvad er Fars dag?

Fars dag er i Danmark en dag, hvor vi giver lidt igen til vores kære fædre, og hvor vi hylder og ærer dem for alt hvad de har gjort for os. Traditionen med Fars dag eller “Fathers Day” stammer oprindeligt fra USA. Omkring 1935 begyndte man i Danmark at fejre Fars dag. Fars dag findes i mange lande men datoen for fejringen falder forskelligt fra land til land.

Hvornår er det Fars dag?

i Danmark fejrer vi altid Fars dag d. 5. juni, som også er Grundlovs Dag i Danmark, så med dette lille fact på plads, er der altså ingen undskyldninger for at glemme Fars dag. Se alle vores gaveidéer til Fars dag her.

Send en personlig fars dags gave!

Din far fortjener en sød og sjov Fars dags gave, selv hvis du personligt er forhindret i at forkæle ham på selve dagen. Vi har nemlig løsningen! Alle vores plakater til far sendes senest 24 timer efter bestilling og er fremme inden for max 1-3 hverdage. Du skal blot udfylde hans adresseinformationer ved checkout så sender vi Fars dags gaven direkte til din far!

Plakater og gaver til far
Updating…
  • Ingen varer i kurven.
Kontakt os
Vi glæder os til at hjælpe dig!
Vores kundeservice vil gøre alt for at du bliver glad for dit køb – tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål, kommentarer eller ris/ros. Vi hører gerne fra dig.
Åbningstider for kundeservice
mandag: kl 19-21
tirsdag: kl 19-21
onsdag: kl 19-21
torsdag: kl 19-21
fredag: lukket
lørdag: lukket
søndag: kl 19-21
helligdage: lukket
Sådan laver du din egen Dialægt plakat

1)  Dialægt plakaterne er kendt for at være meget interne. Med det mener vi at plakaterne er lavet af de mennesker, som ved noget om den person eller det fag, som plakaten skal handle om. Jo mere internt du kan skrive, jo sjovere bliver plakaten ofte. 

2)  Brug linjeskift til at få tekstopstillingen til at se pæn ud. Korte linjer giver en større skrift, som er nemmere at læse på afstand. 

3)  Undgå at skrive for meget tekst, så de to tekster flyder sammen, da det ikke ser så pænt. Prøv eventuelt at omformulere citatet eller brug forkortelser. 

Held og Lykke

KH Dialægt og Citatplakat

Sådan laver du din egen Definitions plakat
Sjov og sød plakat med definition af hvad en morfar er

1) Start med at indtaste det ord du vil definere

2) Det næste felt er ordets lydskrift – altså hvordan det udtales. Find hjælp til lydskrift her.

3) I tredje felt skriver du den sjove betydning af dit emne.
Eksempel: “1. Kage er en spise, der oftest serveres som dessert, men som også fungerer ganske fortrinligt som både forret og hovedret.”

4) Slutteligt, giver det en god effekt, hvis det er muligt at finde ét eller flere sjove synonymer til ordet. For eksempel “kage = spiselig lykke”, eller “Sofie = den perfekte veninde”