Kontakt Citatplakat  (+45) 60 70 70 81✔️FRI FRAGT OVER 399,-   ✔️30 DAGES BYTTESERVICE   ✔️1-3 DAGES LEVERING

Spar mange penge på lommeregneren

 

Skal du læse STX, HTX, HHX eller en af de mange matematiske eller naturvidenskabelige fag på universitetet, så kræver uddannelserne, at du har det rette udstyr – heriblandt en grafregner (avanceret lommeregner) eller en PC/Mac med matematisk software installeret. Hvis man ikke ser sig for i den voksende jungle af avancerede grafregnere og matematikprogrammer til computeren, kan det blive en bekostelig affære at skaffe sig dette udstyr.

 

 

Lommeregner fra studyshop

Spørg uddannelsesinstitutionen hvilken model du skal bruge

 

Det første, der er meget vigtigt, er at afklare, hvilken model du kan nøjes med. Der findes mere end 20 forskellige avancerede regnemaskiner, og mange af dem kan enten det samme, eller overlapper meget i funktionalitet. Priserne variere dog meget, så det betyder faktisk noget, at du køber lige præcis den model, som skolen anbefaler.

 

Undersøg priserne grundigt

 

Når du ved, hvilken model du skal bruge – eller om du måske kan nøjes med matematisk software til computeren – så er det smart at undersøge priserne på markedet, for at finde den billigste leverandør. Her kan det være smart at benytte prissøgemaskinen PriceRunner.dk eller googles shoppingmodul google.dk/shopping. Søg på præcis den model, som du skal bruge. Husk: mange modeller hedder næsten det samme, der er måske kun et enkelt ord til forskel i modellens navn. Dette kan dog betyde meget i relation til, om uddannelsen accepterer lommeregneren til eksamen.

 

Slå dig sammen med klassekammeraterne

 

Undersøg om den enkelte leverandør kører med et storkøbskoncept, hvor der gives specialpriser/rabatter ved samlede klassekøb. Dette kan være en stor fordel, fordi alle får lommeregneren billigere – og alle får lommeregneren på samme tid. Således er der ingen, der kommer bagud med undervisningen.

 

Undersøg om du kan nøjes med software

 

En lommeregner er naturligvis at foretrække, da den er fysisk og aldrig går ned, som en computer godt kan gøre. Men mange grafregnere mv. kan godt koste over 1.000 kroner, så matematisk software så som TI Nspire kan faktisk være et noget billigere alternativ til en avnaceret lommeregner, og mange gange accepteres denne software af skolen.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.
Plakater med sjove olsen banden citater

10% på din første ordre!

5 stjerner på Trustpilot

Fri fragt på køb over 399,-

30 dages bytteservice

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på din første ordre hos Citatplakat.dk!

-P.S der er ingen grund til at smutte endnu! Vidste du, at der her på shoppen under hvert produkt ligger et sjovt klip med citatet fra plakaten