(+45) 60 70 70 81 ✔️ Fri fragt over 399,- ✔️ Bytteservice: 30 dage ✔️ Levering: 3-5 hverdage service@citatplakat.dk
Summer Sale -20% på ALT i plakater og rammer BRUG KODEN: SOMMER Luk ✕

Ofte stillede spørgsmål - FAQ

Her på siden finder du svar på de spørgsmål vi ofte bliver stillet i forbindelse med vores produkter eller bestilling. Vi har kategoriseret vores svar så man let kan finde det man søger, du skal blot at trykke det spørgsmål der bedst matcher dit eget spørgsmål. Hvis ikke du kan finde svar her på siden, så skriv os en mail på service@citatplakat.dk

For at sikre dig den bedste kvalitet, og et resultat vi fuldt ud kan stå ved, printer vi altid på 180g originalt mat Canonpapir. Vi har valgt det matte papir, da vores simple grafiske udtryk kommer til sin ret på det matte papir, hvor farver og linjer bliver gengivet super skarpt. Derudover giver mat papir klart det bedste slutresultat, hvis du vælger at smide din plakat i en ramme. Her vil den selv i modlys fremstå ganske tydelig, modsat en plakat printet på glanspapir. Vi håber du bliver lige så glade for vores valg af papir som vi er!

Er du nysgerrig efter at se hvordan produktet egenligt produceres, så kan du se mere i blogpostet her

Plakaterne bliver alle printet på vores effektive Canon PRO4000S (hvilket sikkert ikke siger dig noget overhovedet), som er en nøje udvalgt printer der sikrer fænomenal præcision og farvegengivelse. Herefter bliver alle plakater håndskårede af vores dygtige medarbejdere på vores skærebrædder. Alle plakaterne bliver printet og skåret i vores produktion i Taastrup, hvorfra de også bliver forsvarligt indpakket og afsendt.

Vores plakater bliver alle håndskåret på skærebrætter, hvorfor det kan ske, at der er skåret et par millimeter mere af plakaterne, end det angivne mål her på siden. Vores tolerance hedder 3 mm i alle sider af plakaten, hvilket også vil være uden betydning, da alle rammer der passer til plakaten, vil skjule denne forskel i størrelsen.

Har du lyst til at se hvordan din plakat bliver fremstillet og pakket, så se mere i vores blogpost om dette, her

Vi har desværre for travlt til pt. at tage imod special bestillinger

 

Vi har i Dialægt Citatplakat valgt at fjerne A5 kort og A7 kortene fra vores hjemmeside fra august 2020. Herefter vil du kun kunne finde vores populære kort hos vores forhandlere landet over. Det betyder, at du kan få fingerne i det kort, som du skal bruge med det samme som din lokale Dialægt Citatplakat forhandler.

Med fragtomkostninger og pakkeløn kan det desværre ikke betale sig at have kortene på webshoppen. Vi beklager ubelejlighederne, som dette medfører. Vi håber at du finder det perfekte kort til din næste gave.

Vi har naturligvis rammer her på webshoppen, der passer til din plakat, og hvis du vælger at købe din plakat og ramme sammen her på Citatplakat.dk, så rammer vi naturligvis plakaten ind for dig, og sender den indrammet! Nemmere bliver det ikke! Se alle vores rammer

Hvis ikke lige vores rammer falder i din smag, så er vores plakater lavet i standardmål således, at du kan finde rammer der passer til plakaten hos de fleste rammeforhandlere.

Kun hvis du aktivt tilvælger det. Vi har en masse fine rammer til plakaterne, og vi indrammer endda for dig hvis du køber ramme og plakat samlet her på citatplakat.dk! Se alle vores rammer

Der er ikke noget mere ærgerligt end at modtage en ødelagt plakat, så vi gør selvfølgelig alt for at ruste plakaterne til deres rejse ud til dig. Vi har derfor fået specialproduceret ekstra tykke rør, som ikke burde få buk på rejsen. Derudover sørger vi altid for at rulle plakaten med et stykke silkepapir, der beskytter enderne på din plakat mod stød, og overfladen for ridser. Med andre ord gør vi hvad vi kan, for at dit produkt når frem intakt. Vi sender alle vores forsendelser med Postdanmark med Track And Trace, så din pakke ikke går tabt i systemet.

Hvis du vil se hvordan det forløber sig når vi producere og pakker plakater, så se mere i vores blogpost om dette her

 

Størstedelen af vores kunder modtager deres plakater 3-5 hverdage efter bestilling, men da det ikke er os selv der leverer helt til døren, giver vi ingen garanti. Vi bestræber os dog altid på at få ekspederet din ordre hurtigst muligt. Du får desuden et ‘Track and Trace’-nummer sammen med din ordrebekræftelse, så du kan følge din pakke.

Hvis du har en hastebestilling, vil vi meget gerne hjælpe. Gør blot opmærksom på dette i ordrebemærkningen, eller kontakt os på vores kontakt side, så ser vi hvad vi kan gøre for at få den hurtigere igennem systemet.

Vores plakater bliver alle håndskåret på skærebrætter, hvorfor det kan ske, at der er skåret et par millimeter mere af plakaterne, end det angivne mål her på siden. Vores tolerance hedder 3 mm i alle sider af plakaten, hvilket også vil være uden betydning, da alle rammer der passer til plakaten, vil skjule denne forskel i størrelsen.

Har du lyst til at se hvordan din plakat bliver fremstillet og pakket, så se mere i vores blogpost om dette, her

Selvfølgelig kan du returnere din ordre eller dele af den. Du kan tilgå vores returportal her, hvor du har mulighed for at vælge at returnere hele din ordre, eller blot enkelte dele af din ordre, og knytte en kommentar til returneringen. Ved brug af vores returret fratrækkes 39 DKK fra den originale ordre.

Købet kan senest fortrydes 14 dage efter modtagelse, hvor du skal have givet os besked herom. derefter har du 14 dage til at sende din pakke retur til os.

Visse køb er undtaget fra fortrydelsesretten. Hvis du køber varer, der fremstilles efter dine særlige behov – et såkaldt bestillingskøb – har du ikke nogen fortrydelsesret. Det vil sige hvis du har bestilt en design selv plakat eller ændret i en eksisterende er der ikke fortrydelsesret

Fragt med GLS til din dør koster 49 kroner.  Alternativt kan du vælge at sende pakken til en pakkeshop nær dig for 29,- DKK. Der er gratis forsendelse ved køb over 399,- DKK til pakkeshop og erhvervslevering. Pakkerne bliver sendt med ‘Track and Trace’, så du altid kan se hvor langt din plakat er nået.

Ja der er ‘Track and Trace’ på alle vores forsendelser. Så længe du taster den korrekte e-mail og det korrekte telefonnummer ind ved checkout, skulle du gerne  modtage en separat mail med informationer om hvordan du kan spore din pakke hele vejen fra den bliver afsendt hos os, til den ender hos dig.

 

Din ordre ligger klar til afhentning i den nærmeste pakkeshop (medmindre du selv har valgt en pakkeshop) i 7 hverdage. Hvis du ikke har nået at afhente pakken inden disse 7 dage, bliver den sendt retur til os.

Vi vil selvfølgelig gerne sende pakken til dig igen, men eftersom GLS ikke tager højde for forglemmelser eller forhindringer der gør, at du ikke kan nå at afhente pakken, koster det altså fragt endnu en gang. Du bestemmer selvfølgelig selv om du vil have pakken sendt til en pakkeshop, hvilket koster 29,- kr., eller til din privatadresse, hvilket koster 49,- kr.

Selvfølgelig kan du det.
Du skal blot give os besked omkring din fortrydelse senest 14 dage efter modtagelse, og herefter har du 14 dage til at sende os de fortrødne varer retur.

Find vores returportal her, men husk at vi kun returnerer pengene, hvis det er under 14 dage siden du har modtaget dine varer.

Hos Citatplakat tilbyder vi 30 dages bytteservice. Det betyder, at du som kunde har 30 dage til at gøre os opmærksomme på, at du ønsker at bytte din plakat til en anden. Ønsker du at gøre brug af din bytteservice, kan du helt gratis printe en returlabel til din ordre her! Skulle der være en pengedifference i forhold til ombytningen, er det den pris du har betalt for din plakat i første omgang, der tages udgangspunkt i, uanset hvad prisen på plakaten måtte være, på det tidspunkt, hvor du ønsker at bytte plakaten.

Vores udvidede bytteservice, betyder altså at du som kunde får hele 30 dage til at bytte din plakat til noget andet fra vores hjemmeside, eller til et tilgodebevis, som kan anvendes i tre år fra dagen du modtager det. Returretten er kun gældende i 14 dage fra det øjeblik du modtager plakaten med posten, og er ikke en del af vores bytteservice.

Du kan tilgå vores returportal her, hvor du bliver guidet igennem returneringsprocessen fra A til Z.

Vi tager stort set alle kreditkortkort, både internationale og danske, så shop du bare løs!

Vi tager desuden også MobilePay!

Det kan du tro! Vær dog opmærksom på, at hvis du ikke før har betalt med MobilePay online, så vil du blive bedt om at oprette dig med NemID.

Hvis du ikke har modtaget en ordrebekræftelse kan det skyldes lidt forskellige ting. Som det første, bør du i hvert fald kigge din spam-mappe igennem, og se om den skulle ligge her.

Hvis ikke dette er tilfældet, kan det jo være, at der har sneget sig en tastefejl ind i mailen, eller at der er gået noget helt tredje galt. I så fald kan du altid sende os en mail, og bede os om at tjekke op på det.

Det er desværre ikke en mulighed at købe via EAN over hjemmesiden på nuværende tidspunkt.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.
Kontakt os
Vi glæder os til at hjælpe dig!
Vores kundeservice vil gøre alt for at du bliver glad for dit køb – tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål, kommentarer eller ris/ros. Vi hører gerne fra dig.
Åbningstider for kundeservice
mandag: kl 10-13
tirsdag: kl 10-13
onsdag: kl 10-13
torsdag: kl 10-13
fredag: kl 10-13
lørdag: lukket
søndag: lukket
helligdage: lukket
Sådan laver du din egen Dialægt plakat

1)  Dialægt plakaterne er kendt for at være meget interne. Med det mener vi at plakaterne er lavet af de mennesker, som ved noget om den person eller det fag, som plakaten skal handle om. Jo mere internt du kan skrive, jo sjovere bliver plakaten ofte. 

2)  Brug linjeskift til at få tekstopstillingen til at se pæn ud. Korte linjer giver en større skrift, som er nemmere at læse på afstand. 

3)  Undgå at skrive for meget tekst, så de to tekster flyder sammen, da det ikke ser så pænt. Prøv eventuelt at omformulere citatet eller brug forkortelser. 

Held og Lykke

KH Dialægt og Citatplakat

Sådan laver du din egen Definitions plakat
Sjov og sød plakat med definition af hvad en morfar er

1) Start med at indtaste det ord du vil definere

2) Det næste felt er ordets lydskrift – altså hvordan det udtales. Find hjælp til lydskrift her.

3) I tredje felt skriver du den sjove betydning af dit emne.
Eksempel: “1. Kage er en spise, der oftest serveres som dessert, men som også fungerer ganske fortrinligt som både forret og hovedret.”

4) Slutteligt, giver det en god effekt, hvis det er muligt at finde ét eller flere sjove synonymer til ordet. For eksempel “kage = spiselig lykke”, eller “Sofie = den perfekte veninde”