Kontakt Boho Beach  (+45) 60 70 70 81✔️FRI FRAGT OVER 399,-   ✔️30 DAGES BYTTESERVICE   ✔️1-3 DAGES LEVERING

Julen 2018

Hvor længe kan man bytte julegaver?

Hvis du sørger for at skrive ordet ‘Julegave‘ i ordrebemærkningen, når du lægger din ordre, så får du automatisk udvidet bytteservice, som betyder, at du kan returnere eller bytte din ordre, frem til 15. januar 2019. Ønsker du at benytte din bytteservice, skal du blot skrive en mail til os og gøre opmærksom på dette inden 15. januar 2019. Vi holder dog lukket mellem jul og nytår, og kan først garantere at du får svar på din mail d. 07.01.2019.

Hvor længe kan jeg vente med at bestille?

Som udgangspunkt vil vi opfordre dig til at bestille julegaverne så tidligt som muligt. Hvis du alligevel vælger at trække den, så er d. 19. december absolut sidste chance for at bestille, hvis du vil være nogenlunde sikker på at have gaverne inden juleaften. Der er desuden endnu bedre chancer, hvis du vælger levering til en pakkeshop, i stedet for at få pakken omdelt.

Er du lidt for sent ude, kan du dog stadig sagtens nå at bestille vores digitale gavekort, som bliver sendt via mail, og som du herefter selv kan printe og lægge under træet. Du finder gavekortet her

Pakker I gaven ind for mig?

Desværre ikke. Vi sender plakaterne i vores flotte rør, med logo over det hele, så hvis du vil være sikker på at modtageren ikke opdager hvor gaven er fra, så bestil eventuelt til en pakkeboks eller naboen.

Produktet

Hvilken type papir printer I på?

For at sikre dig den bedste kvalitet, og et resultat vi fuldt ud kan stå ved, printer vi altid på 180g originalt mat Canonpapir. Vi har valgt det matte papir, da vores simple grafiske udtryk kommer til sin ret på det matte papir, hvor farver og linjer bliver gengivet super skarpt. Derudover giver mat papir klart det bedste slutresultat, hvis du vælger at smide din plakat i en ramme. Her vil den selv i modlys fremstå ganske tydelig, modsat en plakat printet på glanspapir. Vi håber du bliver lige så glade for vores valg af papir som vi er!

Er du nysgerrig efter at se hvordan produktet egenligt produceres, så kan du se mere i blogpostet her

Hvor og hvordan bliver plakaterne fremstillet?

Plakaterne bliver alle printet på vores effektive Canon ipf8400 (hvilket sikkert ikke siger dig noget overhovedet), som er en nøje udvalgt printer der sikrer fænomenal præcision og farvegengivelse. Alle plakaterne bliver printet på vores kontor/showroom i Næstved, hvorfra de også bliver forsvarligt indpakket og afsendt.

Har du lyst til at se hvordan din plakat bliver fremstillet og pakket, så se mere i vores blogpost om dette, her

Kan jeg lave en specialbestilling?

Ja, sagtens! Vi har en dygtig og imødekommende grafiker der kan lave det meste. Send os en forspørgsel her, hvor du beskriver hvad du vil have lavet, så vender vi hurtigst muligt tilbage med et prisoverslag på opgaven.

Kan jeg få plakaterne i andre farver?

Intet problem! Dog lægger vi et gebyr på 49,- oveni prisen per plakat der skal ændres, for at ulejlige vores grafiker. Kontakt os her omkring ændring af farver på plakaterne, så sidder vi klar til at hjælpe!

Hvor finder jeg ramme til min plakat?

Vi har naturligvis rammer her på webshoppen, der passer til din plakat, og hvis du vælger at købe din plakat og ramme sammen her på Citatplakat.dk, så rammer vi naturligvis plakaten ind for dig, og sender den indrammet! Nemmere bliver det ikke! Se alle vores rammer

Hvis ikke lige vores rammer falder i din smag, så er vores plakater lavet i standardmål således, at du kan finde rammer der passer til plakaten hos de fleste rammeforhandlere.

Desuden kan du også købe rammer i vores showroom i Næstved!

Følger der ramme med?

Kun hvis du aktivt tilvælger det. Vi har en masse fine rammer til plakaterne, og vi indrammer endda for dig hvis du køber ramme og plakat samlet her på citatplakat.dk! Se alle vores rammer

Levering og retur

Hvordan bliver plakaterne pakket og sendt?

Der er ikke noget mere ærgerligt end at modtage en ødelagt plakat, så vi gør selvfølgelig alt for at ruste plakaterne til deres rejse ud til dig. Vi har derfor fået specialproduceret ekstra tykke rør, som ikke burde få buk på rejsen. Derudover sørger vi altid for at rulle plakaten med et stykke silkepapir, der beskytter enderne på din plakat mod stød, og overfladen for ridser. Med andre ord gør vi hvad vi kan, for at dit produkt når frem intakt. Vi sender alle vores forsendelser med Postdanmark med Track And Trace, så din pakke ikke går tabt i systemet.

Hvis du vil se hvordan det forløber sig når vi producere og pakker plakater, så se mere i vores blogpost om dette her

Hvad kan jeg forvente af leveringstid?

Størstedelen af vores kunder modtager deres plakater 1-2 dage efter bestilling, men da det ikke er os selv der leverer helt til døren, giver vi ingen garanti. Vi bestræber os dog altid på at få ekspederet din ordre hurtigst muligt. Du får desuden et ‘Track and Trace’-nummer sammen med din ordrebekræftelse, så du kan følge din pakke.

Hvis du har en hastebestilling, vil vi meget gerne hjælpe. Gør blot opmærksom på dette i ordrebemærkningen, eller kontakt os på vores kontakt side, så ser vi hvad vi kan gøre for at få den hurtigere igennem systemet.

Kan jeg returnere mit køb?

Selvfølgelig kan du returnere din ordre eller dele af den. Du sender blot pakken tilbage til os på nedenstående adresse:

Citatplakat.dk
Sct Mortens Gade 4
4700 Næstved

Vedlæg gerne en kopi af din ordrebekræftelse og angiv hvad du ønsker der skal ske med dit køb. Returfragten skal du godt nok selv betale, men om du vælger brevportoen til 20 kroner eller pakkeløsningen til 80 kroner er helt op til dig. Kontakt os her hvis du har yderligere spørgsmål.

Købet kan senest fortrydes 14 dage efter modtagelse, hvor du skal have givet os besked herom. derefter har du 14 dage til at sende din pakke retur til os.

Hvad koster fragten?

Fragt med Post Danmark til din dør koster 49 kroner, men er gratis ved køb alle over 399,- Dkk. Alternativt kan du vælge at sende pakken til et selvvalgt posthus nær dig for 35,- Dkk Pakkerne bliver sendt med ‘Track and Trace’, så du altid kan se hvor langt din plakat er nået.

*Der tillægges gebyr, ved køb af “magnetramme” Se disse under produktet.

Kan jeg spore min pakke?

Ja der er ‘Track and Trace’ på alle vores forsendelser. Så længe du taster den korrekte e-mail og det korrekte telefonnummer ind ved checkout, skulle du gerne  modtage en separat mail med informationer om hvordan du kan spore din pakke hele vejen fra den bliver afsendt hos os, til den ender hos dig.

Betaling

Kan jeg få mine penge tilbage hvis jeg fortryder?

Selvfølgelig kan du det.
Du skal blot give os besked omkring din fortrydelse senest 14 dage efter modtagelse, og herefter har du 14 dage til at sende os de fortrødne vare retur, med en kopi af din ordrebekræftelse, hvor du angiver hvilke plakater du har sendt retur og ønsker pengene tilbage for.

Find vores returformular her, men husk at vi kun returnerer pengene, hvis det er under 14 dage siden du har modtaget dine varer.

Tager i Kreditkort?

Vi tager stort set alle kreditkortkort, både internationale og danske, så shop du bare løs!

Vi tager desuden også MobilePay!

Kan jeg betale med MobilePay?

Det kan du tro! Vær dog opmærksom på, at hvis du ikke før har betalt med MobilePay online, så vil du blive bedt om at oprette dig med NemID.

Certificeringer

Er Citatplakat.dk e-mærket?

citatplakat.dk er e-mærket for din trygheds skyld.

e-mærket er hele Danmarks garanti for sikker og gennemsigtig e-handel. Når du handler hos os, er du omfattet af e-mærkets køberbeskyttelse, og du har altid adgang til e-mærkets gratis sagsbehandling.

Webshop mærket

Udover e-mærket er vi også certificeret af webshopmærket, der lige som e-mærket sikre dig en tryk online handel.

Showroom

Hvor holder Citatplakat.dk til?

Vores kombinerede kontor og showroom ligger i Næstved centrum, hvor vi har sørget for at få så mange af vores plakater op på væggene som muligt, så man kan se plakaterne hænge på væggen side om side.

Hvornår har i åbent?

Vores showroom åbningstider

tirsdag 14–17
onsdag 14–17
torsdag 12–20
fredag 14–17
lørdag Lukket
søndag Lukket
mandag Lukket
Updating…
  • Ingen varer i kurven.
Plakater med sjove olsen banden citater

10% på din første ordre!

5 stjerner på Trustpilot

Fri fragt på køb over 399,-

30 dages bytteservice

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på din første ordre hos Citatplakat.dk!

-P.S der er ingen grund til at smutte endnu! Vidste du, at der her på shoppen under hvert produkt ligger et sjovt klip med citatet fra plakaten