Kontakt Boho Beach  (+45) 60 70 70 81✔️FRI FRAGT OVER 399,-   ✔️30 DAGES BYTTESERVICE   ✔️1-3 DAGES LEVERING

Er du læge?

199 kr349 kr

Se flere citat plakater fra: Blinkende Lygter
Se alle: Plakater

Ryd
PÅ LAGER - levering 1-3 hverdage
Fri fragt ved køb over 399,-
14 dages returret
30 dages bytteservice

Er du læge?

Plakat: Er du læge?
Inspiration: Blinkende Lygter – 2000

Citatplakat.dk er stedet med de sjoveste danske citater på plakater!

Blinkende Lygter anses for, i hvert fald her hos citatplakat.dk, at være den bedste danske film der nogensinde er lavet. Der findes et hav af gyldne citater i filmen, som bliver brugt i hverdagen, hver gang der er mulighed for det. “Er du læge?”, er en af de fantastiske sætninger, som selvfølgelig kun kan siges på den helt rigtige måde af Frits Helmuth, der spiller den fordrukne læge i filmen. Farverne på plakaten er selvfølgelig kliniske så de passer til citatet, og motivet – ja, mindst lige så forskruet som filmen selv!

Originale plakater fra Citatplakat er designet så humor og design går hånd i hånd, hvilket gør dem idéelle til at skabe liv i indretningen. Der er noget for enhver smag, lige fra filmcitater til politiske citater, og plakater passer ind i alle hjem med deres simple grafiske design, hvilket også gør dem til en oplagt gaveidé.

Denne plakat ligger under kategorien ‘GRAFISK’, som kun indeholder sjove og flotte plakater med illustrationer der let leder tankerne hen på den sjove situation med det tilhørende citat. Hvis du vil sørge for at dine gæster får et godt grin, eller du selv vil have løftet humøret en smule i hverdagen, er ‘GRAFISK’-serien lige noget for dig!

Varenummer (SKU): CG10202 Varekategorier: , Tag:
Updating…
  • Ingen varer i kurven.