Kontakt Citatplakat  (+45) 60 70 70 81✔️FRI FRAGT OVER 399,-   ✔️30 DAGES BYTTESERVICE   ✔️1-3 DAGES LEVERING

Det sagde hun også i går

199 kr349 kr

Se alle:  Citat plakater

Ryd
PÅ LAGER - levering 1-3 hverdage
30 dages bytteservice
Fri fragt ved køb over 399,-
Product price:
Additional options total:
Order total:
Varenummer (SKU): CG11600 Varekategorier: , , , Tag:

Det sagde hun også i går

Plakat: Det sagde hun også i går
Inspiration: Almen brugt sætning

Citatplakat.dk er stedet med de sjoveste danske citater på plakater!

Citatet vi alle har brugt mindst én gang stammer faktisk helt tilbage fra The Julekalender. Gennem tiden er det også blevet brugt i Gramsespektrum, som havde et fast indslag med: “Det sagde hun også i går”-joken. Og selvom det efterhånden ikke er nogen nem opgave at få folk til at grine af en “Det sagde hun også i går”-joke, så kommer man alligevel til at trække på smilebåndet hver gang.
Den perfekte gave til ham/hende den irriterende vi alle kender, som ikke kan forstå, at joken ikke er sjov længere! En person vi både elsker og hader på samme tid.

Originale plakater fra Citatplakat er designet så humor og design går hånd i hånd, hvilket gør dem idéelle til at skabe liv i indretningen. Der er noget for enhver smag, lige fra filmcitater til politiske citater, og plakater passer ind i alle hjem med deres simple grafiske design, hvilket også gør dem til en oplagt gaveidé.

Denne plakat ligger under kategorien ‘GRAFISK’, som kun indeholder sjove og flotte plakater med illustrationer der let leder tankerne hen på den sjove situation med det tilhørende citat. Hvis du vil sørge for at dine gæster får et godt grin, eller du selv vil have løftet humøret en smule i hverdagen, er ‘GRAFISK’-serien lige noget for dig!

Updating…
  • Ingen varer i kurven.
Plakater med sjove olsen banden citater

10% på din første ordre!

5 stjerner på Trustpilot

Fri fragt på køb over 399,-

30 dages bytteservice

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på din første ordre hos Citatplakat.dk!

-P.S der er ingen grund til at smutte endnu! Vidste du, at der her på shoppen under hvert produkt ligger et sjovt klip med citatet fra plakaten